Hvordan lage en S-formet Blomster Arrangement

June 20

Hvordan lage en S-formet Blomster Arrangement

Blomsteroppsatser kan ta mange former, alt fra tradisjonelle vase buketter kunstferdig Skulptert design. Fordi floral skum---et stoff som blomster settes til skjemaet arrangementer---kommer i mange former, inkludert kranser og hjerter, er det mulig å opprette blomsterdekorasjoner i nesten alle form du ønsker. Du kan opprette blomsteroppsatser i form av tall eller bokstaver fra alfabetet. Bruke en S-formet floral skum skjemaet, kan du lage en S-formet blomster arrangement. En slik ordning kan være ideell for et bryllup, der den kan tjene som et symbol på den nye par etternavn.

Instruksjoner

•Slice på bunnen tommer av alle blomster og grønne stilk med en floral kniv. Kuttet stilkene på en skarp vinkel å oppmuntre blomster og grønne å drikke effektivt. Sett blomster og planter i fylt med vann bøtter der de kan være hydrert som du monterer S-formet floral arrangement.

•Submerge S-formet floral skum skjemaet i en stor, fylt med vann bøtte. La floral skum skjemaet bli mettet med vann. Fjerne skum skjemaet fra bøtte.

•Lay S-formet floral skum skjemaet på en flat arbeidsflate hvis du vil vise den i liggende ned stilling. Hvis du vil vise S stående, sikre S-formet floral form til en mettede floral skum murstein med floral wire. Plasser skum murstein i en beholder av valg. Presse floral ledningen gjennom den nedre delen av S og ned i skum murstein.

•Grasp et stykke grøntområder. Trim stilkene vegetasjonen til den ønskede lengden med en floral kniv. Sett inn grønne i S-formet floral skum skjemaet. Fortsett å plassere grønne hele skjemaet. Gi rom for å sette inn blomster i skummet. Bruke grønne som grunnlag for blomster. Hvis skjemaet er liggende, grønne toppen og siden. Hvis skjemaet plasseres oppreist, sikre du grønn ryggen også.

•Trim en blomst stamme til den ønskede lengden. Sette den inn i skjemaet S-formet floral skum. Fortsett å sette inn stilkene i floral skum. Ekko grunnlaget for planter med blomster.

•Kontroller at S-formet floral skum skjemaet er helt dekket med grønne planter og blomster, og at skum ikke synlig fra alle vinkler. Hvis skjemaet plasseres oppreist på floral skum blokk, dekke blokken med grønne planter og blomster, eller utelukkende med grønne; Hvis du foretrekker, kan du dekke det med mose.

Tips og advarsler

  • Bruk blomster med relativt petite blomster for å lage en S-formet blomster arrangement, for eksempel tusenfryd, ranunculus og små roser. Unngå blomster med store, brede petals, som liljer; de vil skjemme S-formen du prøver å opprettholde.