Hvordan lage en rømningsvei rute for hjemmet ditt

January 31

Forbereder brann kan bidra til å holde familien din trygg i tilfelle en nødsituasjon. Utvikle en brann sikkerhet plan og dele den med alle i familien. Praktisere sikker svar til en brann og hva du skal gjøre når en inngang er blokkert. Opprette en tilknytning som identifiserer rømningsvei ruter fra hvert rom i huset. Fordi en brann fra én retning kan sperre av et enkelt rømningsvei, prøve å finne minst to utganger fra alle rom.

Instruksjoner

•Få kart av huset. Hvis du har en dataassistert tegning program eller programvare som lar deg enkelt lage en enkel blåkopi av hjemmet ditt, kan du bruke den. Hvis du ikke ta papir og blyant og tegne kart av huset som inkluderer alle rom. Det trenger ikke å skala, men det bør å vise alle dører, Vinduer og trapper. Vurder å bruke millimeterpapir for å hjelpe med tegningen.

•Walk gjennom huset og ta merke til noen hindringer, dører og brannfare. Du kan planlegge ruter fra farer, men smartere planen er å håndtere farene og Fjern alt hindrer en utgang.

•Mark steder av egress i alle rom. På kartet, kan du merke Vinduer, dører, trapper, balkonger og balkonger. Sjekk hver exit og kontroller at du kan åpne den. Kontroller at eldre Vinduer ikke er malt stengt eller fast nær.

•IDENTIFY minst to ruter rom på utsiden. Trekke minst to utganger fra alle rom på utsiden. Finne den korteste veien mulig å utgang. Dette kan bety bryte et vindu eller spennende gjennom en lite brukt dør.

•Kontroller planer for å redde alle som trenger hjelp. Hvis det er spedbarn i huset eller noen som er bevegelseshemmet, må du lage en plan for å få vedkommende ut av huset. Planlegg ruten den angitte menneske for å hjelpe vedkommende avslutte huset.

•IDENTIFY et sted hvor alle i familien kan møte utenfor. Angi et sted der alle vil møte i tilfelle brann. Dette hjelper du sørge for at alle har gjort det ut av huset og kan hindre et potensielt tragiske redningsforsøk for noen som er allerede ut av huset. Ring brannvesenet naboens hjemmefra eller en mobiltelefon etter at du har forlatt huset.

Tips og advarsler

  • Hold hjem brann øvelser to ganger i året å praktisere dine rømningsveier og sikre alle vet hva de skal gjøre. Endre nødvendig.
  • Hvis windows har sikkerhet barer, kontroller at det er en rask utgivelse fra innsiden, og at vet alle hvordan de brukes.