Hvordan lage en Rock-velgeren

August 6

Hvordan lage en Rock-velgeren

En rock-velgeren er en maskin som brukes på gårder og i konstruksjon for å tømme bergarter fra store swaths land. Maskinen er dratt bak en traktor. Stål gitre eller tinder vinkelen litt i jorden, øste opp løs stein og risting dem i en hopper på baksiden av maskinen. Rock plukkere brukes i store operasjoner er laget av høyeste kvalitetsstål tåle gjentatt bruk i mange år. Folk som ønsker å tømme bergarter fra en liten tomt kan også bruke en rock picker for å gjøre jobben enklere. En industriell grade rock picker vil trolig være for stor og for dyrt for bakgård prosjekter. Du kan bygge din egen billig rock picker ved hjelp av kraftige metalldeler i skrap verft.

Instruksjoner

•Velg den riktige materialet for jobben. Hvis du har små steiner som skal plukkes, er mindre tinder og en mindre hopper å foretrekke. Hvis du drar rock plukkeren bak deg i stedet for å feste den til en all - terreng kjøretøy eller traktor, er en picker laget av lettere metall å foretrekke.

•Finn en metall hopper som vil fange steinene. Beholderen må være holdbart nok til å tåle bergarter som vil sprette rundt i den. Den fremre enden av en gammel snøfreser, en metall luftventilen eller et metall scoop fra en snø pusher gjør en god hopper.

•Purchase rake tinder, eller finne en lignende metalldelen med tenner. Rake tinder kan bli funnet på store oppussing butikker eller spesialitet jordbruksmaskiner butikker. Alternativt bruke en gammel grill grill eller en gitter fra peis.

•Sett det tines eller rist til beholderen. Den sikreste måten å knytte tines er å sveise dem til beholderen.

•Sett hjul til baksiden av beholderen. Trekke rock plukkeren blir lettere og fronten av enheten vil være vinklet ned det øverste laget av jord å samle steiner. Hjulene kan være fra en gammel gressklipper, eller du kan kjøpe dem nye.

•Sett en metall eller tre arm til rock plukkeren. Formålet med armen er å gi deg noe å forstå slik at du kan trekke plukkeren bak deg. Armen kan også knyttes til en all - terreng kjøretøy eller traktor for større jobber.

Tips og advarsler

  • Alltid bruk hansker når du håndterer skrapmetall som er kuttet eller bøyd. Kantene kan være veldig skarp.
  • Sveising kan være farlig. Ha sikkerhetsutstyr og be om hjelp hvis du ikke har sveiset før.