Hvordan lage en pyramide hjemme med sukker kuber

December 10

Hvordan lage en pyramide hjemme med sukker kuber

En sukker cube pyramide fungerer som en regnværsdag kunstprosjekt som også lærer barna om kultur og matematikk. Når du bygger pyramiden, oppdage du hvordan å ordne forskjellige figurer sammen og lage like store stykker. Barna kan selv bruke prosjektet når du lærer om gamle Egypt og forsøke å finne ut hvordan den opprinnelige pyramidene ble bygget. Når bitene er ordnet sammen, gjør de en liten pyramide av sukker kuber.

Instruksjoner

•Separat eggeplomme fra egg og hell eggehviten i en liten bolle. Lett slå egg med en visp og Legg til en dæsj kremen av tartar. Når blandingen danner myke topper, Legg ¼ kopp pulverisert sukker. Fortsette visping, legge en liten mengde pulverisert sukker i en tid før alt er grundig kombinert.

•Fargeringer eggehvite blandingen, som fungerer som et lim eller mørtel, på papp. Linje 10 sukker kuber på hver side av papp til å lage en firkant. Dette fungerer som bunnen av pyramiden din.

•Lag en andre firkant med 36 sukkerbiter, med ni sukker kuber på hver side. Børste plassen med eggehvite blandingen og plasser det på din første plassen. Pensle med mer egg hvitt å sikre rutene sammen.

•Kontroller flere ruter, redusere sidene med en sukkerbit hver gang. Hver gang du foretar en ny kvadratet av sukker kuber, børste den med egg hvit blandingen og stakk på den siste plassen. Når du når toppen av pyramiden, pensel mer egg hvitt på toppen og Legg en sukkerbit i midten.

•Fargeringer på utsiden av pyramiden med mer av eggehvite blandingen. Dette fungerer som en morter og lim brikkene sammen. Når eggehviten tørker, legge til et lag med klart fugemasse og la det tørt. Coat pyramiden med spray maling, hvis du foretrekker farge.

Tips og advarsler

  • Bruk hvitt lim til å holde brikkene sammen hvis du ikke har tid til å gjøre eggehvite blandingen.