Hvordan lage en PVC støtte innlegg med 5 Gallon Buckets med sement

February 27

Du kan gjøre en rekke støtter fra sement, en bøtte og en lengde på røret. Formålet med støtte vil bestemme detaljene og størrelsen på komponentene. Lengre rør oppretter en høyere støtte, mens bøtter med bredere bottoms vil skape en mer stabil støtte. Bruke tyngre rør, mye høyere tidsplan for prosjekter der røret vil være under press. Du kan bruke støtte til å holde tegn i midlertidige parkeringsplasser eller flere støtter kan brukes med et tau mellom dem til å lage menneskemengder kontroll gjerder.

Instruksjoner

•Mix betong i henhold til produsentens instruksjoner. Betong mikser - en forberedt produkt med sement, sand og grus allerede kombinert--krever vann og miksing. Mix bulk sement med sand, grus og vann for å lage betong. Bruk en del sement til tre deler sand og grus. Legge til vann for å lage en gjørme som blanding. Bruke en trillebår blanding hvis en sementblander ikke er tilgjengelig.

•Skjære PVC pipe til ønsket lengde med en hånd eller baufil. Plasser PVC-rør i 5 gallon bøtte og hell sement rundt. Bruk en nivå for å holde røret rett mens tamping betongen på plass. Fyll bøtte minst halvfull av betong.

•Tillat betong sette over natten. Sett en cap over toppen av røret til gi prosjektet et mer profesjonelt utseende.