Hvordan lage en Pop kan Crusher

November 5

Hvordan lage en Pop kan Crusher

Med den grønne bevegelsen vokser stadig større, er resirkulering viktigere enn noensinne. Siden resirkulert elementer som aluminium bokser er vanligvis smeltet under resirkuleringsprosessen, formen spiller ingen rolle. Hvis du knuse bokser før resirkulering, kan du plassere flere av dem i en enkelt veske eller bin. Du trenger ikke å kjøpe en fancy kan crusher. I stedet prøve å bygge med litt vann og noen vitenskap.

Instruksjoner

•Still en stor plast bøtte ved elektrisk grill. Det må være innen svært kort avstand. Fyll bøtte med kaldt vann.

•Vri grill til middels høy. Hell ca 2 ss. kjølig vann i bunnen av hver kan du planlegger å knuse. Plass dem på grillen om lag 2 inches fra hverandre.

•Tillat bokser for varme i ca tre minutter, eller til du hører vannet inne starten å boble. Grip bunnen av nærmeste med tang. Løfte den rett opp i lufta, snu den og styrte den inn i det kalde vannet i én bevegelse. Kan kollapse på grunn av motstridende temperaturer.

•Continue stuper alle din bokser i vannet. Du kan la bokser flyter i vannet før du er ferdig eller sette dem i en haug på siden.

Tips og advarsler

  • Erstatt elektrisk grillen med en grill panne på stovetop din. Slå på to brennerne under pannen til middels høy. Du kan også fylle vasken med vann i stedet for en bøtte.