Hvordan lage en ponni dekk Swing

May 23

Hvordan lage en ponni dekk Swing

Advarsel: Lage dette prosjektet er farlig - mennesker er skadet bare prøver å lage denne swing - enn si gjøre narr av den. Hvis du prøver det - Husk å ha noen hjelp, som det krever noen alvorlige dyr force. Nå, uten videre, her er hvordan å lage en hest dekk Swing.

Instruksjoner

•BEGIN ved å finne en bias - ply dekk. IKKE bruk en stål-belte dekk eller barn som bruker denne gang vil bli skadet. Klipp ut dette mønsteret på begge sider av dekket og gjøre bolt-hull der den mørke sirkler tegnes på diagrammet. Ta deg tid, og sørg for at begge sider av dekk mønsteret er de samme.

•Nå kommer dyr force del av ligningen. Brette dekk som vist og slå den innsiden ut. Dette er mye lettere sagt enn gjort - en venns hjelp vil være uvurderlig. Prøv å flex ledd open - dette kan nødvendig å varme gummi litt å myke det.

•Den gummi vil gå tilbake til sin opprinnelige form, så plassere første bolten er et kritisk punkt. Har en venn holder dekket åpen mens du plasserer bolter. Begynne med nesen - som vil vise seg for å være den enkleste bolten som det er langt fra enhver bretter. Bare tre blant fire tommers bolter gjennom begge sider av hestens nese og skru mutteren på plass.

•Den neste 4" bolt vil legge kjeven til halsen og vil faktisk gå gjennom fire lag av dekk - to i kjeven og to i nakken. Igjen har en venn holder dekk, tråd bolten gjennom alle fire hull og skru mutteren på side. Nå vil 4" bolt på nedre nakken være mye enklere å plassere.

•Falsing halen bakover over seg og sted 2" bolt gjennom forfra - med mutteren på baksiden av swing.

•Plasser 6" bolt gjennom salen av hesten og skru mutteren nok som det ikke stikke ut. I så fall bruke en baufil eller jeksel for å kutte av overflødig lengden av bolt som kan klø barnets ben. Husk å bruke en plast bolt cap her også.

•Nå plassere gamle fan beltet rundt halsen hester som en hersker for barnet å holde på mens svingende.

•Thread foran hengende tau eller kjetting gjennom kutt på hesten hodet og være sikker å gå rundt bolten holde kjeven halsen som et anker. Tråden bak hengende tau eller kjetting sløyfen i halen.

Tips og advarsler

  • Mange fantasien og sy en del av parykk eller hest hår på hodet, nakken og halen. Mens dette ser flott til å begynne med, det skaper problemer i lengden og er feil generelt.
  • Sørg for at dekk er rengjøres grundig før du begynner å kutte. Dekk swing er en skitten leketøy uansett - men det er veldig vanskelig å rengjøre når det er boltet sammen.
  • Vær forsiktig i både utviklingen og bruken av denne leketøy. Denne forfatteren er ikke ansvarlig for de endelige produktet og ingen måte garanterer i sikkerheten til prosjektet eller leketøy. Det motsatte - er dette prosjektet farlige. Og barna er alvorlig skadet på alle typer svinger hele tiden.