Hvordan lage en polstret sete

April 11

Hvordan lage en polstret sete

Du kan gjøre et vanlig tre sete til et behagelig hvilested på bare noen minutter.Enten du er veggpolstringer en ny plass eller forfriskende utslitte sete, kan du få jobben gjort med noen verktøy og materialer i fem enkle trinn. Stødige stoffer er mer holdbart og vanligvis enklere å rengjøre, så velg med omhu når du bestemmer hvilke ettall å kjøpe.

Instruksjoner

•Fjern alle gamle stoffet og polstring, eventuelt fra setet. Bruk en stift avtrekker for å fjerne stifter og stifter fra setet.

•Skjære det ny puten til samme størrelse som setet skal dekkes. Lå skum på puten og spore disposisjoner, legge til 1/4 tommers på hver side. Spray lim på setet og påfør skummet.

•Skjære Dacron med samme målene som skum. Dacron er en polyester polstring materialet som brukes i møbeltrekk. Legge Dacron vil øke holdbarheten av din møbeltrekk. Plass Dacron segmentet på skummet. Skum tykkelse avhenger av dine personlige preferanser.

•Still puten på toppen av skum og Dacron. Bruker målinger av setet, legge til 4 inches i både lengde og bredde. Klippe stoffet til de nye målene. Center stoffet på puten. Pakk kantene på stoffet rundt sidene av puten og skum. Stift stoffet til bunnen av setet ved først å skyve en stift i midten av en av sidene. Deretter trekke stoffet stram og stifter midt i motsatt side. Gjenta for de andre to sidene på setet. Hver side har en stift, bretter du hjørnene av stoff i og sikkert med stifter.

•Gå rundt omkretsen av sete bunnen, stifting i 2-tommers intervaller.