Hvordan lage en Polka Dot vegg for barn

December 23

Hvordan lage en Polka Dot vegg for barn

Lyse opp barnets veggen med unike stil ved å legge prikker. Prikker kan brukes i en gutt eller jente. Dekaler er enkel å bruke og kommer i en rekke størrelser og farger. Kids kan hjelpe lage design og sette opp dekaler. Når barna blir eldre og føler de trenger en endring, er polka dot dekaler lett skrallende av. Et annet alternativ er maleri prikker på veggen med stensiler eller sirkel maler.

Instruksjoner

•Paint veggene med bakgrunnsfargen. Bruk en lav VOC flat maling som ikke gir av giftig røyk. La malingen tørke i minst en uke før du legger til dekaler eller maleri prikker på veggen.

•Measure vegger på en tape mål. Design din plan på papir. Hvis det trengs endringer, er det lettere å gjøre endringer på papir i stedet for veggen. Overføre utformingen ved hjelp av kritt på veggen. Kritt slettes lett hvis feil som blir gjort. Bruk målebåndet og nivå hvis punktene skal være en enhetlig design.

Kjøp dekaler. Du finner dem på butikker som Target, Walmart eller andre kunst og håndverk butikker, eller du kan kjøpe dem online. (Se ressurser.) Før du legger til dekaler vegger, bruk merket som en sjablong og skissere hvert punkt på veggen med kritt. Hvis du gjør en feil, bruk en fuktig svamp for å slette. Hvis du bruker forskjellige fargede prikker, skrive fargen i midten av prikken på veggen. Når fornøyd med design på veggene, Skrell baksiden av dekaler og sette klistremerker på veggen.

Kjøp semigloss male om maleri prikker på veggene. Finne sirkel servise av ulike størrelser. Hold servise på veggen, og skissere parabolen med kritt å lage en sirkel. Bruk målebåndet og nivå hvis et ensartet polka dot mønster foretrekkes. Skrive fargen på maling i sirkelen hvis du bruker forskjellige farger. Maling inni sirklene med pensel eller svamp. Selv selvklebende sirkel sjablonger er også et alternativ å bruke når maleri prikker på veggene.