Hvordan lage en plugg knytte sveiser til tørketrommel stikkontakt

July 24

Hvordan lage en plugg knytte sveiser til tørketrommel stikkontakt

Sveisere, som tørketromler, opererer på 220-volt strøm. I de fleste tilfeller har pluggen knyttet til sveiseren en annen pin-konfigurasjon tørketrommel uttaket. For å bruk tørketrommel uttaket som en strømkilde for sveiser, må du opprette et kort. Med riktig forsyninger og litt tid er jobben ikke så vanskelig.

Instruksjoner

•Pry ut en av tilgang hull på siden av boksen stikkontakt med en skrutrekker. Trykk ledningene på ikke-plug slutten av tørketrommelen pluggen og ledningen inn i boksen og trekke flere inches av ledningen ut av forsiden av boksen.

•Løsne tre skruen terminalene på baksiden av sveiser-kompatible uttaket. Bare endene av tørketrommelen ledningen inn terminalene: røde ledningen til høyre terminalen, den grønne ledningen til midten terminal og svarte ledningen til venstre terminal. Stramme skruene.

•Plasser uttaket i stikkontakten boksen og knytte den til boksen på skruen points. Plasser uttaket dekke på boksen og skru den på plass.

Tips og advarsler

  • Du kan få en kompatibel med sveiser plugg på en elektrisk forsyning butikken. Skissere pin ordningen eller ta et bilde av sveiser før du går shopping. Tørketrommel plugger og ledninger er tilgjengelig på anlegget butikker eller apparatet butikkene.
  • Være sikker på å sjekke strømstyrken grenser belastningen av din tørketrommel kretsen å sikre at den kan håndtere sveisers dagens trekning.