Hvordan lage en plattform for en lagringsplass skur

December 18

En plattform er gulvet og innramming på hvilke skur veggene vil hvile, satt på bjelker eller lunnene på noen form for mur foundation. En typisk skur med en plattform gulvet vil sitte på skrenser lagt på komprimerte grus base, eller bjelker sett på festet til betongblokker eller pirene. Skrenser og en solid plattform vil gjøre det mulig å flytte skjulet. Plattformen gulv brukes vanligvis på mindre skur. Større røyter krever sterkere grunnlaget som betong.

Instruksjoner

•Lay ut en ramme for skur plattform, ved hjelp av press-behandlet 2 x 4-tommers styrene, på 2-tommers kantene mot en plan overflate. Gjøre to sider nøyaktig skur dimensjoner; justere de andre to sidene ved 3 inches å tillate 1 1/2-tommers bredden på den 2-av-4s på endene. For en 6-by-8-fots skur, for eksempel, som ville ha to slutten band 8 fot lang og to side band kuttet med en sirkelsag til 7 fot 9 inches.

•Nail rammen sammen i hjørnene med innramming spiker og hammer. Firkantet det ved å måle fra hjørne til hjørne med et målebånd. Juster styrene til diagonaler er de samme, betyr rammen er firkantet. Legge metall L-formet hjørnet seler for ekstra styrke når rammen ble kvadrert; sette disse tannregulering på hva blir bunnen av plattformen.

•Measure og kutt 2-ganger-4 bjelkene gå mellom ytre feltene, setter 24 inches hverandre på av styrene. For en 6-av-8 skur, for eksempel at ville være tre bjelkene på 5-fot 9-inches, linjeavstand mellom de to bandene. Nagle med innramming negler gjennom ytre side band. Bruke metall bjelke kleshengere hvis ønskelig for ekstra støtte; disse Sy side band og holde bjelkene, som er naglet til hengere gjennom sidene.

•Skjære 3/4-tommers press-behandlet kryssfinér til tilpasse rammen. Bruk så mange full brikker som mulig. Ordne 4-by-8-fots kryssfiner paneler slik topp korn går på tvers av bjelkene, i stedet for parallell til dem. Bruke not og fjær kryssfiner hvis tilgjengelig. spor på en vil holde en tunge på tilstøtende panelet. Fest kryssfinér til den ytre band og bjelkene bruker en skrue pistol og galvanisert dekk skruer. Plass skruene om en fot fra hverandre.