Hvordan lage en Plan for Rewiring et hus

July 30

Hvordan lage en Plan for Rewiring et hus

Du kan være nytt ledningsnett huset for en av flere grunner. Gammel, utdatert ledninger kan være utilstrekkelig for din nåværende behov, du har farlige aluminium ledninger eller du kan bare oppdatere din krets som en del av en omfattende renovering. Uansett årsak, må du planlegge for å få ettermonteres elektriske systemet. Ikke bare vil planlegging hjelpe du endrer størrelsen på panelet riktig, det vil også gjøre vedlikehold og reparasjon av din krets enklere. En plan som er fullført i henhold til National Electric Code standarder vil også gjøre ditt hus tryggere.

Instruksjoner

•Calculate din energibehov på rom for rom basis. Legge opp uttak og lyset i rommene og mengden av gjeldende de vil trekke hvis de er alt i bruk samtidig. Dette vil hjelpe deg å finne ut hvor mange kretsbrytere må for hvert rom og strømstyrken vurdering for hver breaker. Hvis det er mulig, kan du vurdere å ha en ekstra belysning krets på en separat breaker som betjener alle rom i huset. Denne måten, hvis en breaker kontrollere en rom turer, kan du fortsatt ha lys i rommet.

•Count antall 220-volts apparater som trenger å bli drevet, inkludert vann varmeovner, ovner, klimaanlegg og hårføner. Du må koble hver av disse til en egen krets som vil kreve to breakers i panelet.

•Legg opp antall kretsbrytere du trenger, og kontroller at du har nok plass for dem alle i din gamle panelet. Hvis du ikke planlegger å investere i en ny som gir deg antall breaker spor trenger du, pluss et par ekstra så du har plass til mer kretser i fremtiden. Hvis din gamle panelet ujordet, planlegger å erstatte den med en groundable bolig servicepanelet.

•Size kabelen for hver krets ifølge strømstyrkevurdering av breaker kontrollere den. Du kan bruke #14/2 kabelen for 15-amp breakers, men du må #12/2 kabelen, som er tykkere, for 20-amp, #10/3 kabel for 30-amp og #8/3 kabel for 50-amp. Apparater som krever 30 og 50 ampere vil være på 220-volts kretser, slik at kablene vil ha en ekstra dirigent, som vil gjøre dem vanskeligere å trekke.

•Measure hver av kabel og legge dem opp, deretter planlegger å kjøpe 20%. Du trenger den ekstra å gjøre tilkoblinger, å tillate slakk i lange løyper og få rundt hjørner og gjennom trange steder.

•Plan på å erstatte alle dine eksisterende ujordet uttak med jordet de Hvis huset har eldre, to-leders ledninger. Du må også endre noen lysarmaturer, hvis de har ingen måte å være jordet. Erstatte utsalgssteder i bad, kjøkken, vaskerom og utsiden med bakken feil avbryte (GFI) utsalgssteder.

•Kontroller et diagram over alle kretser i huset, viser alle utsalgssteder, lys og brytere. Sjekk den med en elektriker, som vil kunne finne noen brudd på retningslinjene eller mulige farer.

Tips og advarsler

  • Hvis veggene i huset er allerede dekket, Planlegg ruten så mange ledninger som mulig tilbake til panelet via loftet, kjeller eller crawlspace å minimere antallet av ledningene du må dra gjennom vegger.
  • Elektrisk koden har mange krav, og noen av dem kan være forvirrende. Du vil være enklere og sparer deg problemer i fremtiden, med en profesjonell som forstår det rådgivning.