Hvordan lage en personvern gjerde med gitter

January 29

Hvordan lage en personvern gjerde med gitter

«Espalier,"når de beskriver et materiale, er det kjent for"gitter"---en panel av crisscrossed slats av valset tre. Gitter tilbyr flere fordeler for personvern fekting. Det er attraktivt og visuelt mindre imponerende enn en solid panelet eller planke gjerde, konstruksjonen åpen-veve tillater noen luftstrøm gjennom gjerdet og er det perfekte strukturen for støtte vinstokker og klatring planter. Lattice er vanligvis tilgjengelig i cedar, redwood, press-behandlet tre og plast. Tre gitteret paneler kommer i 2-av-4-fots, 2-by-8-fots og 4-by-8-fots stykker, med en sum panel tykkelse på 3/8 tommer, 3/4 tommers og større. Tilgjengelige mønstrene omfatte både diamant veve og firkantede mønstre med store og små åpninger.

Instruksjoner

•Lay ut gjerde linjen med innsats og mason streng. Merke innlegg plasseringene på linjen, avstand dem på 8-fots eller mindre intervaller. Grav et hull og sette hvert innlegg i betong slik at innlegget er rett, bruker et nivå sørge for hvert innlegg er perfekt lodd.

•Mark ett av innleggene i ønsket høyde (6 fot er maksimalt tillatte gjerde høyden på mange områder), og deretter strengen en linjenivå over innlegg. Merk innleggene på linjen, og deretter beskjære innleggene til høyde.

•Skjære to 2 x 4-tommers skinner (stringere) tilpasses vannrett mellom hvert innlegg. Fest skinnene nær toppen og bunnen av innleggene, avstand dem til gitteret panelene.

•Mark oppsettet linjene på innsiden ansikter av innleggene for posisjonering ytre retainer strimler (laget med 1 av 1 trelast eller trimme som ønsket). Når installert, skal de indre og ytre retainer strimler og være sentrert på ansiktene av innlegg og skinner. Kuttet alle retainer strimler og deretter installere de ytre stripene på innlegg og skinner.

•Skjære en gitter-panelet for å passe hver ramme av skinnene og innlegg, forlate en avstand på ca 1/4 tommers for ekspansjon. Angi paneler på plass og fest dem med indre strimler, festing strimler til innlegg og rails bruker utvendig negler eller dekk skruer.

Tips og advarsler

  • Kontakt byens bygningen avdeling å lære om høydebegrensninger, bygging spesifikasjoner og zoning og tillater krav stilles til prosjektet.
  • Alle trelast må være press-behandlet tre eller en rot-resistente karakter av sedertre eller andre treslag.