Hvordan lage en perfekt granitt søm

October 31

Hvordan lage en perfekt granitt søm

Sømmene kan være tydelig når granitt er installert i et kjøkken. I motsetning til en overflate som sement som kan helles på plass, kommer granitt i plater. Dette er hvor sømmene spille en stor rolle, siden store benkeplater må bestå av flere plater, alle holdt sammen av sømmene. Når du er sikker på at bredden og utseendet på plater er de samme, må du binde alt sammen med perfekt sømmer - de som skal blandes i og neppe være merket.

Instruksjoner

•Kontroller at du bruker plater av granitt som har nøyaktig samme bredde, som ikke vil være et problem hvis du kjøper plater sammen, pre-målt og i samme selskap. Hvis bredden på plater er slått av med noen millimeter, blir sømmen mye tydeligere. Hvis du legger til en granitt countertop etter en tid har gått, enten kjøpe plater fra samme selskap eller minst måle bredden til den nærmeste millimeter.

•Kontroller plater granitt å sikre at de samsvarer med hverandre perfekt. Hvis skyggelegging eller mønster av granitt slabs ikke samsvarer, blir sømmen mer tydelig.

•Gi granitt plater med mer enn 1/16 tomme mellom dem. Vanligvis er dette avstanden for å få en perfekt søm. Granitt plater kan være sauma sammen og forblir intakt på en sikker, flat overflate. Aldri satt granitt sømmer oppvaskmaskin eller innen seks tommene av en vask.

•Fyll liten plass mellom granitt plater med en ferdigblandet, farget epoxy materiale. Epoxy fargen skal samsvare med granitt så tett som mulig. Dette bør hjelpe gjøre sømmen enda mindre synlig. Om granitt fargene ikke samsvarer med fargen på materiale tilgjengelig epoxy, kan du kjøpe en samsvarende epoxy pigment i oppussing butikken og bland det med en liten murskje.