Hvordan lage en ork kalender

January 10

Hvordan lage en ork kalender

Rense huset. Alle må gjøre det for å holde et godt organisert hjem. Men det er ingen grunn for en person å ta ansvar for å holde huset rent. Engasjere familien ved å opprette en ork kalender som kan brukes hver dag. Ork kalendere ikke bare hjelpe lære neste generasjon ansvar og stolthet i en godt utført jobb, men kan også være en måte for dem å tjene lommepenger.

Instruksjoner

•Lag en liste over husarbeid. Gå gjennom huset rom for rom og liste alt som må gjøres for å holde rommet ren. Også angi om oppgaven må gjøres daglig, ukentlig eller månedlig. For eksempel støvtørking og støvsuging stuen kan være en ukentlig plikt, mens vaske skitten oppvask eller tømme oppvaskmaskinen er en daglig hendelse.

•Finn og klippe ut bilder av oppgavene på listen. Legge til bilder i kalenderen ork lar de mindre barna å se hva oppgaven er som må fullføres. For eksempel kan et bilde av et vakuum eller en vask full av oppvask brukes sammen med en beskrivelse av aktivitetene på kalenderen. Et bilde av et bestemt rom kan også brukes til å angi rengjøring en soverom og bad.

•Opprett kalenderen. Pass på å bruke riktig merket for kalenderen materialet. Hvis du oppretter kalenderen på en hvit plate, kan du bruke permanent markør for selve kalenderen og en tørr-viske listenavn og beskrivelser. Dele bord i 5 horisontale seksjoner og 8, likestilling uker i en måned og dagene av uken pluss en ekstra for totalt for uken. Sette navn på dager i første vannrette delen.

•Legg oppgavene i kalenderen. Bestemme hvilke ork må utføres på hver dag og legge dem til dagene i uken etter listen. For eksempel hvis retter må gjøres hver dag, bør så du legges til hver plass i kalenderen. Hvis tøyet må gjøres to ganger per uke, bestemmer hvilken dag og plasserer den ork under gjeldende dag hver uke. La nok plass ved siden av hver ork slik at familiemedlemmer kan fylle ut navn ved siden av hvert.

Hvis du skal tilordne en monetær belønning til hver ork, plasser hvor ved ork. Også legge til en annen kolonne og liste hvert etternavn med plass for et pengebeløp som er tjent i den. Stress til familien at beløpet er bare opptjent når ork er fullført tilfredsstillende og godkjent i diagrammet. Etter hvert element er fullført og inspisert, plassere en flyttbare eller magnetiske prikk på at ork for dagen slik at alle vet at varen er ferdig.

•Hang din ork kalender på et sted hvor det er synlig for hele familien.

Tips og advarsler

  • Kontroller at husarbeid er egnet for ulike aldersgrupper slik at alle kan delta.