Hvordan lage en okse nese på marmor fliser

May 5

Opprette perfekte bullnose kanten på en marmor finish kan være en skremmende oppgave for uinnvidde. Siden marmor er en naturlig stein, men det kan være pusset og støpte i kurver og figurer som keramikk eller porselen ikke. Har kunnskap til å profilere dine marmor kantene i nøyaktig figurene du gir deg ett skritt nærmere å ha den perfekte estetiske for marmor forbedret områdene.

Instruksjoner

•Assess området du skal bullnose. Forme kanten av marmor fliser er en støvete prosess, og hvis du er i en delikat område, som master bad eller en kjøkken countertop, vil du dekker med drop kluter for å holde støv til et minimum. Åpne også noen windows og/eller dører til området.

•Start med groveste pad i kit. Poenget med ulike pads i polering kit er å gradvis slites ned kanten av marmor til du har oppnådd polert og avrundet utseende du går for. Det groveste puten kan du jevne ut de groveste flekkene som kan rive en av jevnere pads i filler. Bare aktivere jeksel og forsiktig kjøre puten over kanten til du ser den skarpe kanten blir myknet og avrundet. Kan du forsiktig skråstille kanten av puten en måte eller en annen for å fremheve nivået på kurven, og avhenger av trykket følgelig hvis stykke marmor er harde eller myke. Alltid starte med en lett berøring og gå derfra.

•Arbeid din vei ned gjennom de første to eller tre groveste pads. Vanligvis tre eller fire går med hver blokk er nok nok. Hvis du driver enkelte fliser, er den beste måten å bare gi kanten et pass med polering notisblokken, avsatt flisen og gjenta med neste brikke. Når du har gått over alle dine brikker med første pad, Bytt til neste puten og gjenta prosessen til du har syklet gjennom de første par putene.

•Appraise kanting før du flytter på "ferdig" pads, eller endelige få. Dette er pads som vil finpusse kanten. Hvis du vil legge til litt mer kontur, bare gi det en annen pass med en av grov pads.

•Polish kantene. Siste par putene i settet er for dette formålet alene, og nivået på polsk du vil hente bestemmes av hvilke pute du bruker. Den mykeste putene gir høyeste glans, men hvis du bare ønsker et mer naturlig utseende, bruk den tredje eller fjerde pad, eller prøv hver til du finner utseendet du går for.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper en polering kit, se etter et kit som inneholder en variabel-trinns jeksel. Dette er optimal for polering, som en høy RPM jeksel kan noen ganger polsk "for fort," som kan føre til feil blir gjort. En justerbar hastighet jeksel kan du bruke innstillingen nummer 2 eller 3 og har en lavere TURTALL, som gir deg større kontroll over området du er bullnosing. Kits kan kjøpes på Home Depot, Lowes eller din lokale jernvarehandel. I tillegg er håndholdt polering kits tilgjengelig for mindre områder.
  • Alltid Bruk verneutstyr når du arbeider med maskiner.