Hvordan lage en Newel tre innlegg monteringsbrakett

May 5

Newel innlegg kommer i to varianter; solid slått newels som er vanligvis montert med metall L braketter og boksen newels som krever en tre blokk Veggmonteringsbrakett skal monteres innenfor grunnflaten å forankre dem til gulvet. Nøye mål før klippe din braketten og sikre braketten godt til gulvet er nøklene til suksess for dette prosjektet. Passe din trapp jernbane på plass før du installerer din newel for å sikre en korrekt tilkobling mellom trapp jernbane og newel innlegg.

Instruksjoner

Kutte

•Vri newel innlegg over slik at åpne bunnen er utsatt. Bruke et målebånd for å måle i bunnen av base fra innsiden til inne. Måle hver retning på hvert hjørne og i midten av newel. Skriv ned minste måling i begge retninger.

•Bruk en snekker er firkantet å merke ut en firkant på en 2-tommers tykke trelast samme størrelse som de minste dimensjonene av innsiden av newel innlegget. Holde alle hjørner kvadrat. Kuttet montering brakett blokken ut med et spisst så å sikre rette hjørner.

•Passer en 1/8-tommers biter i din trådløse bore og stram chuck. Måle og markere monteringsbraketten én tomme i hvert hjørne i begge retninger. Borehull pilot i hvert av de fire stedene hele veien gjennom blokk med 1/8-tommers litt.

Montering

•Locate i riktig posisjon og justering for newel post på gulvet eller trapp og plassere tre monteringsbraketten sentrert på den. Kjøre en 3-tommers gips skrue ned gjennom braketten i gulvet gjennom hver av de fire hullene til blokken er godt trykket på gulvet.

•Passer hul bunnen av newel innlegg over tre monteringsbraketten og trykke ned til bunnen er selv med gulvet. Borehull to pilot i hvert ansikt av post, 3/4 inches opp fra gulvet med 1/8-tommers bit.

•Stasjon en 1 5/8-tommers tre skruen gjennom hvert hull i newel i monteringsbraketten. Løpe skruene til leder av skruen er flush med ansiktet til newel.