Hvordan lage en murstein bakgården gårdsplass

May 15

Hvordan lage en murstein bakgården gårdsplass

En gjørmete plen etterlater deg med noe sted å underholde gjestene utendørs. En enkel murstein uteplass vil heve du av bakken, holde sko og føtter ren og lage et sjarmerende samlingspunkt i hagen din. Ta de partier og grilling ute når du bygge din egen murstein uteplass.

Instruksjoner

•Fjern torv og jordsmonnet på terrassen området, skape et hull måler 6 inches dyp. Nivå bunnen av området av øyet og deretter bruke en 4-fots nivå for å justere etter behov. Fjerne jord å nivå området. ikke Legg jord for å opprette en nivå base. Du kan lage en uteplass sted i noen form du ønsker, fra geometriske figurer på svingete figurer av din egen kreasjon.

•Kompakt jord nederst på webområdet bruker jord brutt. For å bruke en manuell jord sabotasje, bare heve og pund flat slutten av brutt mot bakken gjentatte ganger. Dette vil komprimere jord, gjør en overflate å bygge din gårdsplass.

•Fyll patio området med en 3-tommers lag fine grus å fremme drenering under murstein overflaten. Rake grus laget så nær nivå som mulig, må du deretter bruke nivået å legge til ekstra grus noen lav kapasitet. Kompakt grus laget med brutt.

•Apply en 2 - til 3-tommers lag filtrert, mur sand på grus laget. Angi tykkelsen på dette laget, basert på hvor høyt du vil murstein overflaten sitte over karakteren plenen. Glatte sand laget perfekt nivå og dryss med vann og kompakt sand. Sjekk sand laget med et nivå og bruke mer sand og vann til du har et fast, nivå lag.

•Locate senteret eller din gårdsplass bredde og lengde, hvis mulig. Bruk denne datasenterets plassering for å angi første murstein på plass. Starter i midten forhindrer deg fra å ha ujevne kanter med forskjellige størrelser av murstein. Sette den første murstein på plass, bare plasser den på toppen av sanden og bruke en gummihammer og nivå for å drepe murstein nivået.

•Still neste murstein på plass, lage noen mønster du ønsker. Angi murstein så nær hverandre som mulig, forlater lite eller ingen gapet mellom hver murstein. Fortsette å legge murstein på denne måten fram kantene på terrassen.

•Skjære murstein i former og størrelser å tilpasse rundt kanten på terrassen. Vil måle den resterende plassen og bruke en murstein satt (formet som en kile men brukes til å kutte murstein) å kutte murstein i nødvendig figurene. Hvis du vil bruke murstein, plasser den på murstein, hvor nødvendig kutt er nødvendig og hammer toppen av murstein satt med en hammer eller gummi Hammer å kutte murstein.

•Still kuttet murstein til sted langs kanten på terrassen. Husk å trykke disse brikkene så nær som mulig til andre murstein.

•Dig en grunne grøfter rundt terrassen, måle om 3-inches dyp. Påfør et 1-tommers lag av sand og glatt sanden til nivå.

•Still murstein på plass rundt kanten på terrassen, med en gummihammer for å trykke dem nivå. Disse klosser skal sitte med en av sine mest-smale ender mot terrassens overflaten. Kanter murstein skal sitte flush med resten av terrassen, så du må grave dypere eller mindre grunne gjøre kanting flush.

•Dump små hauger av mur sand på den ferdige murstein uteplass er overflaten. Fei sand over terrassen, fylle små hullene mellom mursteinene. Fei opp noe overflødig sand igjen på terrassen overflaten.

Tips og advarsler

  • Du kan også installere kanter laget av tre, metall eller plast. Hvert kanter materiale installerer annerledes, så bruk kanter instruksjoner basert på ditt valg av materiale.