Hvordan lage en moderne rot kjeller

August 4

Hvordan lage en moderne rot kjeller

Root cellars pleide å være en vanlig funksjon i hus i tempererte miljøer, enten blitt gravd under huset eller til siden av en bakke. Disse strukturene, som bruker den isolerende og kjøling egenskapene til underjordiske anlegg, å holde maten kaldt nok til å lagre i lengre tid, til de er klar til å brukes.

Instruksjoner

•Velg en hjørnet av kjelleren langt fra windows og varme-emitting apparater som ovner, varmtvannsberedere og klesvask maskiner. Hvis du vil plassere kjelleren i et vindu, kan det være dekket med svart papir eller malt for å holde varmen ute.

•Få et diagram over gulvet plan for to vegger og en dør å måle størrelsen på din kjelleren, liggende base plater, topp plater og 2-ganger-4 støtter på veggene som utgjør rammen i kjelleren. Disse platene kan passe på plass og sikret med forankring bolter som er boret i betong eller gips tak. En enkel dør med en hengsel kan henges på rammen, som ikke krever en lås eller selvlukkende våren.

•Passer hardt skum isolasjon ark mellom 2-av-4s danner veggene i kjelleren. Dette er fleksibel nok å havne mellom gulvet og taket plater fordi de trenger å kunne utvide reaksjon på fuktighet eller varme, og kan være kuttet til å passe. Slats kan kuttes på hver side av kjelleren i isolasjon for ventilasjon. Tre eller plast hyller bør brukes for lagring av mat, så de kan bli fjernet eller lagt på vilje.

Tips og advarsler

  • Bruke en avfukteren i kjelleren for å produsere en jevn strøm av kjølig, frisk, sirkulerende luft.