Hvordan lage en mindre Yard

October 23

Store verft er en smerte å ta vare på. Alle som gresset kan være vanskelig å holde tritt med for noen mennesker. For å bekjempe dette problemet, er den beste tingen å gjøre å effektivt gjøre en mindre hage ved å legge anlagte områder. Landskapsarbeid legger karakter og tar bort noen av de grønne områdene slik at du har mindre å klippe.

Instruksjoner

•Outline liggende områder slik at du er bedre se deler av gården du reduserer. Bruk spraymaling til å merke områder eller trykk påler i bakken og kjørt streng mellom dem. Paint fungerer bedre for frittflytende landskapsarbeid med masse kurver, mens strengen er best for rette linjer.

•Skim gresset på toppen av liggende områder med en spade. Du kan bruke det andre steder i gården for å fylle ut bare flekker.

•Break jord opp med rorkulten eller hakke og legge 3 eller 4 inches av kompost, potting jord eller mulch til jord hvis det ikke er rik, eller ikke renne godt. Leire jord definitivt må endres for å forbedre drenering. Bland materialet i jorden. Hvis du har store mengder torv gress fjerne, kan du vurdere å leie en torv kutter i stedet.

•Legg en kantlinje til liggende områder hindre at gresset vokser inn i anlegget områder. Dette reduserer noen vedlikehold arbeidskraft. En enkel grøft er alt du trenger rundt landskapsarbeid. Bruk en hakke for å grave det ca 4 inches bred og 3 eller 4 inches dyp. Hvis du ønsker noe mer attraktiv, legge stein eller tegl i grøften for en bedre kantlinje.

•Legg planter og blomster til landskapsarbeid områder. Vurdere spredning wildflower frø i noen av de ikke-gress områdene eller bare en del av gården der du vet ikke for å klippe.

•Dekk anlagte områder med en 3-tommers lag mulch når du plante blomster og busker. Mulch hjelper inne mange veier. Det fanger fuktighet slik at plantene er bedre i stand til å overleve, bryter ned for å gi jord næringsstoffer og blokkerer lyset, holder gress og ugress fra voksende.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil gå til mer av en ekstrem, leie noen til å bygge en dam i deler av gården å ta opp mer plass.