Hvordan lage en Maple Trebearbeiding benk toppen

June 17

Hvordan lage en Maple Trebearbeiding benk toppen

Lønn er en av de vanskeligste innenlandske hardwoods, og en arbeidsbenk oversiden av denne slitesterkt kan lide misbruke og fortsette å gi pålitelig flate for trebearbeiding prosjekter. Du kan unngå bekostning og problemer med laminering solid lønn strimler, som er den vanlige måten å gjøre en benk toppen, ved å fabrikere en benk toppen fra kryssfiner og uferdige lønn gulv. Lag av gulv og kryssfiner gi nok bulk for å tåle hammer slag, gulv overflaten er så flat og slitesterk som laminert plate og fabrikasjon prosessen er mye mindre komplisert.

Instruksjoner

•Measure dimensjoner workbench toppen på en 3/4-tommers kryssfiner med et målebånd og rette kant og trekke den med en blyant. En typisk workbench topp er ca 2 3 fot, men du kan endre størrelsen du ønsker. Kuttet benk toppen kryssfinèr med en sirkelsag.

•Spread konstruksjon lim på baksiden av en lengde på lønn gulv som er lang nok til å forlenge over endene av kryssfiner 1/2 tommers eller mer. Legg den på en kant av kryssfiner så groove-slutten av styret strekker seg over kanten av 1/2 tommers. Pass på kanten av gulv er rett med hensyn til kanten av plywood og trykke brettet ned.

•Clamp styret til kryssfinér med tre C-klemmer. Plasser en klemme innen 3 inches på hver ende og plassere tredje klemmen i midten. Forlate bordet festet over natten for å gi limet nok av tid til å sette, og deretter fjerner klemmer før du fortsetter.

•Spread lim på bunnen av en andre lengde på gulv er som f├╕rste og tapp den rillede enden inn tungen av den som limt til kryssfiner. Drill 5 eller 6 avstand pilot hull i tungen av andre styret slik at du kan spikre det. Bekkasin hodet av en 1-tommers finish spiker og bruke spiker litt. Kjøre en 1-tommers finish spiker i hvert hull med en hammer og synke hodet med spiker punch.

•Continue legge gulv på kryssfiner på denne måten, spre limet på hvert bord og spikrer den på plass, til du kommer til motsatt side. Når du installerer siste styret, klemme det som du gjorde det første brettet i stedet for spikrer den og la det festet over natten.

•Vri benken topp slik at kryssfiner vender og trim gulv jevnt med kanten av kryssfiner med en sirkelsag.

•Sand kantene på benken topp med orbital sander og 100-korns slipepapir til de er glatt og litt avrundet. Overflaten av benken toppen bør være flat, men det kan være små variasjoner. I så fall sand dem flate med sander.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner lange biter av gulv, kan du montere benk toppen med kortere stykker. Hvis du gjør, husk å rave leddene der endene av styrene møtes på tilstøtende kurs gulv.
  • Konstruksjon-grade kryssfiner fungerer og skap-klasse og er billigere.