Hvordan lage en liten terrasse

September 19

Hvis du eier en bolig, vet du at landskapsforming og bygge prosjekter kan være kostbart. Bygge en uteplass på egenhånd kan høres skremmende eller vanskelig, men det finnes måter å forenkle og spare penger ved å gjøre prosjektet selv. Små terrasser kan legge sjarm til en bakgård og bygge en selv kan være en tilfredsstillende opplevelse.

Instruksjoner

•Apply om byggetillatelse om nødvendig. Kontakt med fylke eller lokale myndigheter for å se om du trenger en byggetillatelse for å bygge en liten uteplass.

•Mark av et sted for patio. Velg en plassering og størrelse som passer til din hage og hjem. Måle en firkantet eller rektangulær ønsket størrelse og form. Merk plasseringen av hjørnene på terrassen med en tre eller metall innsats.

•String mason's linje eller annen streng rundt innsatsen merke omkretsen av terrassen. Tie av strengen for å holde det på plass. Bruke et målebånd for å måle avstanden mellom diagonalt motsatte innsatsen. Hvis hjørnene er firkantet, bør avstanden være like.

•Gå til lokale oppussing butikken eller søk på nettet for figurer og farger av betong pavers som du liker. Asfaltutleggere kommer i en rekke former, størrelser og farger. Velg utleggere som vil blande frisk med naturomgivelser og stil av plenen. Kontroller de vil passe størrelsen på terrassen du har bestemt.

•Skjære i torv med flatt blad spade. Skjær et område 2 inches utenfor mason linjen på alle sider til for å holde strimler senere. Fjerne torv med spade. Området innenfor mason linjen skjære små rektangler og lagre torv for senere bruk.

•Excavate på hele området til 7 inches dyp. Kontroller at flyet er nivå, særlig i sentrum, ved å legge et bord i flyet. Mål avstanden fra bakken til toppen av området skal 7 inches dypt i alle steder.

•Plasser landskap stoff nederst på terrasseområdet å hindre ugress vekst. Fylle hullet med 3 ½ inches av grus. Nivå grus og tamp den. Plass to stykker av 1-tommers diameter elektriske kanal over grus om en fot på to sider på området. Legge til en 1 tommers lag av sand i området. Kjør en to av fire bord over sand for å sikre at det er ensartet.

•Passer straight grensen stykker av utleggermaskin rundt perimeteren på terrasseområdet. Ikke fyll 2 inches venstre utenom originallinjen mason. Koble nøkkel-formet brikkene for å starte det indre området, men ikke dekker kanal. Når du har opprettet en omkrets på alle sider, trekke ut kanal nøye og fylle rommet med sand. Glatt det med en sparkel. Plasser L-formet kanter mot terrassens utenfra i to tommers reservert plass. Sikre kanting ved kjøring toppene i hver fjerde hullet i kanting. Dette vil holde utleggere flyttes.

•Dekk pavers med et lag av sand. Bruk en sopelime for å trykke sanden i sprekkene mellom pavers. Sprøyte sanden lett med en hageslange på en mild innstilling slik at sand vasker i mellomrommene mellom pavers. Dette hindrer pavers flyttes.