Hvordan lage en liten kryssfiner skur

July 26

Hvordan lage en liten kryssfiner skur

Premanufactured, flate røyter er tilgjengelig i alle former og størrelser fra oppussing lagre ferdigmonterte versjoner er vanligvis utstilt på parkeringsplassen. Før ankomst til noen beslutninger om å lage din egen skur hjemme, ta en tur til et par butikker og Lær hvordan deres boder er satt sammen. Bestemme på ideell størrelse, tak stil og oppsett ved å sammenligne alle eksemplene. Ta et digitalkamera og gjøre notater på en pute med millimeterpapir er en flott måte å komme opp med planer.

Instruksjoner

•Decide på størrelsen av skur du trenger, handel av plass med det du trenger å lagre. Avgjør om en enkelt dør i en vegg vil være tilstrekkelig, eller hvis doble dører som åpner opp hele slutt vil fungere bedre. Et vindu gjør en god, gratis lyskilde, men reduserer sikkerhet. Tak med en enkelt pitch er enklere å bygge, men en som er gavler i midten gir større lagringsplass og gir mer bevegelse i luften. Med alle disse faktorene i tankene, transkribere notatene gjort på oppussing lagrene i en ryddig plan, laget med en linjal, og komplett med alle mål.

•Build et rutenett av støtte tømmer å heve kryssfiner gulvet fra bakken, fordi fuktighet fører til kryssfiner svært raskt og treet vil råtne. Gulvet må støttes på et rutenett av press-behandlet trelast, som er lett tilgjengelig fra terrassebord aisles av oppussing lagre. To x 2-tommers trelast fungerer, men 6 x 2-tommers tømmer, satt på kanten, gir gulvet en bedre luftspalte. Nail rutenettet sammen med galvanisert negler, og fest gulvet panelene i stedet bruker elektro-belagt dekk skruer.

•Construct utforming fra solid tømmer; 2 x 4-tommers uferdige bjelker er lett tilgjengelig og relativt billig. Bruk vernehansker når du arbeider med uferdige trelast, fordi risikoen Splinter er betydelig. Er hjelpe øke rammen. en person kan holde to tømmer sammen mens den andre fester seg. Bruke en elektrisk drill med litt riktig størrelse å lage hull gjennom tilstøtende brikkene, og festing med en mutter-bolt-skiver kombinasjon, er vanligvis den mest praktiske metoden denne fasen av forhandlingene.

•Bruk 2 av 4 uferdige trelast igjen for å konstruere tak rammen i henhold til planene. Det er vanligvis enklere å lage rammen, eller de to halvdelene av rammen, hvis bygge en gabled tak - på bakken, og løft deretter arbeidet på plass på veggen innramming. Igjen, er mutter-bolt-skiver kombinasjoner de raskeste og sterkeste festene.

•Build rammer for Vinduer og dører. Arbeide i planen, og henviser ofte til digitale bilder å bekrefte hvordan profesjonelle skur-byggere rammen ut. På dette stadiet er det vanligvis mulig å få to jobber på samme tid; søyler og vannrette bjelker brukes rundt vinduer og dører kan også fungere som kryss-medlemmer og bårer som forsterker veggen rammene.

•Installer kryssfiner med så mye oppmerksomhet til detaljer som mulig; Det er ark materialet som gir virkelige styrke struktur. Bruk tykkeste kryssfiner som er praktisk for styrke og verktøy, og ikke skimp på festene; en skruen eller nagle hver 10 inches vil gjøre en god, solid skur. Enkeltark størrelse ved hjelp av en sirkelsag og en fast, jevn A-frame støtte. Tegne rutenett på utsiden av arkene merke hvor innramming tømmeret er, så bruk "pocket kutt" å gjøre ugyldig for Vinduer og dører. Har din assistent holder arkene på plass, arbeider ett ark om gangen, mens du kjører i festene. Når taket er på plass, prioritere å få en metall eller endrede gummi roll ytre huden på plass.

•Overflate opp ved å installere dører og Vinduer, deretter male utsiden av skjulet med minst to strøk med oljebasert glans eller lydforhold behandling solgt for tredekk. For en virkelig profesjonelt utseende, dekker utsiden av veggene i tjære papir så ferdig med fasader. Bruk av-kutt fra innramming og ark til å lage en rampe opp dørene hvis lagrer en motorsykkel eller hjul tunet-utstyr. Hvis det er nok av-kutt, gjøre noen hyller eller en arbeidsbenk på innsiden.