Hvordan lage en liten jente pinnestol

September 27

En gang møbler var vanlig i mange hjem og klasserom. Selv om produsenter av barnemøbler har i stor grad erstattet tre med plast som materiale for valg, gir bygge en liten pinnestol for liten jente (eller gutt) i livet ditt en opplevelse som gir en varig stol som kan nytes i generasjoner.

Instruksjoner

•Skjære tre til ovennevnte målinger hvis du ikke bruker pre-cut tre. Sand alle ujevnheter fjerne Splinter og grader at kan skade barnet. Lå kryssfiner arket flat; måle et rektangel som er 2 av 2 inches lang som flush til kanten av en side av plywood. Spore plassen med en blyant og kutte denne figuren ut. Gjenta hjørne av kryssfiner, på samme side, å gjøre setet.

•Plasser en 8-tommers innleggene i nærheten av setets hjørnene overfor der du bare kutte. Holde innlegg vertikalt mot sete og spore rundt bunnen av innlegget. Gjenta for motsatt hjørne på samme side til å bestemme plasseringen av stolens to forbena.

•Hold ett av innleggene flush til sporing og skru den på plass og dermed fra motsatt side av stolen setet og rett inn i toppen av beinet. Gjenta for å knytte andre forsiden beinet. Skru to L brakettene på plass på hver av de to sidene av beinet som ansiktet innover mot setet til stabilitet. Gjenta for det gjenværende benet.

•Skyv hver 16-tommers lengde stykke godt inn i sporene du klippe på setet til baksiden ben. Skru brakettene på plass på undersiden som forbena. Legge til en perle av industriell styrke limet i felles mellom sete og rygg ben til stabilitet.

•Skru en av fem slats foran utenfor omkretsen av bena legge enda mer styrke. Gjenta for alle fire sidene av setet. Skru siste slat på plass på oversiden av baksiden ben å lage seteryggen for stolen. Sand områder savnet når du pusset setet før noen maling, klarlakk eller flekken.