Hvordan lage en liten foss

October 26

Hvordan lage en liten foss

En foss er et samlingspunkt for alle landskap. En liten foss kan også være et brennpunkt på en kortstokk, patio eller selv en takterrasse. De viktigste komponentene du trenger å gjøre en liten foss er et reservoar og en benk eller bord top lage en cascade. De andre elementene kan variere fra stein, stablet fliser eller en leire vulkanske type struktur, basert på din designstil. Etter at en av disse små fosser, ikke bli overrasket hvis du begynne å se etter måter å innlemme dem i flere rom i hjemmet.

Instruksjoner

•Seal drenering åpningene i planter med silikon tetningsmiddel. Planter bør være rektangulære og utvide 4 til 6 inches utover kantene av preformed fossen. En dybde på minst 12 inches er bra, dypere er bedre.

•Situate planter under forkanten av tabellen eller benken der du vil plassere den lille fossen. Du kan flytte planter etter behov når vannet begynner å strømme.

•Plasser preformed plast fossen på toppen av tabellen eller benk slik at bunnen spillway midtstilles over lengden av planter.

•Stack skifer steiner langs sidene og baksiden av preformed fossen. Naturlig skifer er litt flatt og stabler lett. Sikre steinene til hverandre med en perle av vanntett konstruksjon limet. Stable skifer slik at toppnivået av steiner er litt høyere enn sidene av skjemaet fossen. Skjemaet fossen er en trapp trinn design, så skifer på hver side av fossen også ligner på trappetrinn.

•Dekk toppen bak skjemaet Foss med en stor skifer stein som strekker seg fra den ene til den andre. Fest steinen i plast skjemaet. Fest mindre skifer steiner på plast trinnene i skjemaet foss kamuflere plast. La selvklebende tørr helt.

•Plasser foss pumpen i planter. Forankre en ende av en lengde på plast slangen diskret under skifer steinen omfatter bredden av øverste foss trinnet med duct tape. Går plast slangen ned baksiden av fossen til baksiden av tabellen eller benken. Fortsette å kjøre slangen under tabellen på pumpen i planter.

•Fyll planter med vann. starte pumpen. Juster plasseringen av planter som trengs for at vannet søl over i planter, ikke på bakken.

Tips og advarsler

  • Polert river rock fungerer også bra for dette prosjektet.