Hvordan lage en liten fontene vakre

January 7

Hvis hagen din er ditt fristed eller en sted for avslapning, kan du ha en fontene sildret i nærheten. Legge til en liten fontene i bakgård eller terrassen kan gi atmosfære og skjønnhet. Kle opp vannet kan gjøre det ser naturlig og naturskjønne og kan gjøre det fokus på verksted eller patio. Gjør en liten fontene vakker med noen få enkle trinn.

Instruksjoner

Dekorere din liten fontene

•Plant en ramme av blomster rundt vannet. Dette vil bringe fargen til en betong-farget fontene. Lage din fontenen midtpunktet i din blomsterbed. Vurdere en vintreet plante, som vandrende jøde anlegget i ressurser-delen. Denne vine vil vokse rundt fontenen slik at det blir en naturlig del av din hage eller hagen. I tillegg bør du vurdere å sette flytende blomster i vannet. Hvis vannet er eldre og du ønsker ikke å fylle den med vann, bruk den som en planter eller behandle det som en statue. Hvis vannet har en hylle, plassere potteplanter langs hylle.

•Paint din fontenen. De fleste fontener kommer i ren farger, som grå eller elfenben. Opprette en dristig uttalelse med din favoritt farge maling, eller plukke opp noen marbleizing maling fra en oppussing butikken å gi den en textured titt.

•Rett belysning på vannet å gi liv om natten. Du kan bruke en flomlys på din lokale oppussing butikken eller linje utsiden av fontenen med solenergi lys.

•Lag en tema for din fontenen. Hvis vannet har en stil som romersk, gresk, moderne, moderne eller antikk, vurdere å kjøre med som tema for dekorasjoner. For eksempel hvis din fontenen representerer gresk arkitektur, definere kolonner toppet med potteplanter.

•Tilpass din fontene med hage tegn. Disse tegnene kan finnes på din lokale home decor butikken eller plen og hage butikk. Du kan også lage din egen med et stykke tre, litt maling og en innsats å montere det i skitten. Disse tegnene kan si ting som "Velkommen til hagen min" eller "Fountain of youth".

Tips og advarsler

  • Ikke redd for å legge til vannet med andre vann strømmer eller sprøyting enheter som fisk eller frosk spitters finnes på din lokale plenen og hagen butikken.