Hvordan lage en lappeteppe Valance

December 26

Du kan legge litt landet til alle rom med denne trekanten formet valance. Lett å lage og morsomme for å sette sammen, det er et budsjett på en krone-prosjektet vil ta bare noen timer. Du kan bruke den med en skygge, stupbratte panel gardin eller alene. Det kan være så fancy eller vanlig som du vil; designen er opp til deg. Bruke musselin eller bomull stoff for en rustikk utseende eller noe mer avansert mer eleganse. Uansett, denne lappeteppe valance er en enkel vindu behandling som nesten alle kan gjøre.

Instruksjoner

•Fuse tilkobling til feil side av natur stoff. Rive av det overskytende grensesnitt. Gjenta dette trinnet med røde og blå stoff. Klipp grensen strimler av stoffet du velger å bruke som trim. Lengden på strimler avhenger av størrelsen på vinduet. Valance blir triangel-formet så du må tre striper.

•Skjære ut en 5-1/2 tommers firkantede mal bruker plakatkartong. Deler firkanter med denne malen ut av hvit, rød og blå interfaced stoffet. Plassen er opp til deg. Det avhenger av størrelsen på vinduet. Kan du kutte en mal av din valance forhånd, slik at du kan utforme det og gjøre dette forsøket.

•Layout rutene, skiftende farger til en trekant er dannet, hvis du pre kutte en mal, bruke det til å utforme rutene. Sy stoffet rutene sammen i utformingen du opprettet. Gå i rader og sy radene sammen for å danne trekanten.

•Stitch eller lim kantlinje strimler til sidene av valance.

•Bruk en roterende kutter, mat og hersker trimme toppen så det er rett. Du vil kutte den første rad i halvparten. Maske eller lim fjerne gjenværende grensen på den øvre kanten av valance.

•Stitch lining din valance, sette høyre side sammen slik du er sy sømmene på innsiden. La et område åpent øverst for å slå høyre valance ut. La en åpning i hver side på øvre kantlinje strip. Dette blir lommen stang.