Hvordan lage en krok Rack av drivved

January 13

Hvordan lage en krok Rack av drivved

Bygge en dekorativ krok rack med dekorative kroker og drivved. Driftwood brukes ofte for ulike innendørs prosjekter, fordi det er tre som har i hovedsak drev rundt vann for en stund og finnes på elvebredden og land linjer. Driftwood må tørke før det blir brukt for alle møbler programmer. Når du bygger et prosjekt av en materiale som drivved, nøkkelen er å finne den rette stykket. En krok rack laget av drivved er et enkelt prosjekt og kan gjøres på mindre enn en våre i en workshop.

Instruksjoner

•Measure 2 inches fra slutten av drivved og bore 1/8-tommers hull gjennom skogen. Dette er pilothull for skruen som vil legge drivved til veggen. Måler 16 inches fra dette hullet og bore et 1/8-tommers hull. Fortsette boring disse hullene hver 16 inches til du har nådd slutten.

•Measure 2 inches fra første 1/8-tommers hull og bore 3/32-tommers hull hver 4 inches. Dette er pilot hull for skruen kroker.

•Locate stenderne i veggen med din stud finder og Plasser din drivved mot veggen slik 1/8-tommers hull er over stenderne. Plass nivået over drivved å sikre det er parallelle med gulvet.

•Skru drivved til veggen med 4-tommers skruer og skru skruen kroker i 1/8-tommers hull. Disse krokene vil holde hatter, jakker og skjerf.