Hvordan lage en konkret veranda oppføring mer innbydende

April 12

Opprette et innbydende foran portrom kan gi din huset panikk og velkommen gjester. Hvis du har en konkret veranda oppføring, kan trist utseendet av betong noen ganger gi plass en kald, skjemmende utseende. Du kan gi din veranda oppføring et varmere, koseligere inntrykk ved å gjøre ett eller to små endringer.

Legge til et overlegg

Hvis din veranda oppføring funksjoner vemodig, grå betong, kan en dekorative betong overlapping være den enkleste måten å gjøre det mer innbydende. Som navnet tilsier, er en konkret overlegg plassert over eksisterende betong å Gran opp utseendet. Med et overlegg har du en rekke designalternativer. En frankert overlegg trykkes med et mønster for å gjøre det ligner murstein, brosteinsbelagte, skifer, fliser og andre naturlige materialer som kan gi entryway en koselige, innbydende følelse. For å gi området til varme, har din stemplet overlegg farget også. En varm brun eller terracotta flekk kan kjapt gi entryway en mer innbydende ser enn en vanlig grå betongplate.

Rulle ut et teppe

Mens en konkret overlegg er mindre kostnadskrevende enn virkelige murstein eller stein for entryway, kan den ikke passer alle budsjetter. Hvis du er i markedet for en rimelig måte å kle rene betong veranda oppføringer, er en utendørs tepper et ideelt alternativ. Utendørs tepper er tilgjengelige i ulike farger og mønstre, så du kan finne en utforming som passer ditt hjem eksteriør. Du oppretter et innbydende Portrom, velge et teppe med varme farger som rød, rust eller salvie grønn. En floral mønster kan legge stil feltet også, slik at gjestene blir behandlet på en mer interessant utseende som de kommer inn ditt hjem.

Legge til en overheng

En konkret veranda oppføring kan føle mer innbydende hvis du oppretter en koselig, innhegnet område i rommet. Legge noen form for overheng er vanligvis den enkleste måten å omslutter området. Hvis du er på et budsjett, er en enkel markise, tilgjengelige stoff og metall, et ideelt alternativ. Hvis du ønsker en mer formell eller dramatiske titt, legge en gavler portico. En portico gir mest dekorative utseendet og vanligvis dekker et større område enn en Fortelt, så beboere og gjestene er beskyttet mot dårlig vær.

Sette ut blomster

Du kan opprette en koseligere titt for konkrete veranda oppføringen ved å legge blomster til området. Hvis entryway er laget av grå betong, Legg stor urner fargerike blomster på hver side av døren å gi området et lysere utseende. For en farget betong entryway gjøre enkel grønne planter i et farget urn som passer ditt hjem eksteriør umiddelbart området mer innbydende.