Hvordan lage en kobber hage

January 19

Tanken på hagen som en utendørs rom har tatt de siste årene. Når du viser hagen din som en forlengelse av hjemmet ditt, blir spørsmålet hvordan å pynte det. Som dekorere noen velutstyrte hus, krever bruke kunst i hagen refleksjon av eieren. Hagekunst kan legge til en berørt av lunefull eller formelle vektlegge. Kobber silhuetter plantet i et keramisk urn med lettstelt eviggrønne planter kan ta plassen til hard-å-omsorg-for blomster i en bakgårdshage. Stirrer baller og silhuetter dimensjonale blomster, fugler og dyr ark kobber vokse vakrere med tid som de skaffe en myk verdigris patina.

Instruksjoner

Opprette hagen

•Velg en beholder som utfyller innredningen av hjemmet ditt, og er stor nok for løv planter. Keramiske urner, kastet sement plantasjeeiere eller gamle sirup kjeler er alle store nok til å tillate frodige plantings. Velg løvverk skjemaer som utfyller din kobber skulpturer og figuren din beholder. For eksempel bruke spraglete fjær reed gress, ajuga 'Black kamskjell"og dichondra «Emerald Falls» i en terrakotta-olje krukke med kobber kraner.

•Velg planter for kobber hagen primært for løvverk interesse og struktur slik at de ikke negativ innvirkning på kobber blomster eller skulpturer i ordningen. Lav-blomstrende planter som snikende timian vil legge interesse uten overveldende din kobber skulpturer. Dverg evergreens er best der vintertemperaturer vil drepe tilbake mer øm stauder.

•Kontroller at plantene vil ikke vokser beholderen når eldre. Sjekk hvor mye sol hagen området vil komme og kjøpe planter som vil trives i disse lysforholdene. Kontroller etikettene på planter i barnehager og Hagesentrene for å velge planter med lignende behov for vann og jord. Dette vil gjøre omsorg for hagen din kobber enklere.

•Sett en to-tommers lag med grus i bunnen av din beholder for drenering. Legge en tre-tommers lag med potting blanding på grus. Plantene dine i potten og nivå dem opp med potting jord så sine kroner er like under kanten av potten. Du må la minst en tomme av potten uten fylling øverst til vanning.

•Gå plantene i en ordning som passer deg. Beholderen fylles med potting jord rundt fabrikkene, autorisasjon for hånd som du går. Eksperimentere med å plassere kobber skulpturene eller stirrer baller i beholderen til du finner stillingene du vil, dem plante dem ved å skyve fast baser i jord.

•Et kobber hagen til vann renner ut hullene i bunnen av potten å gi plantene en god start. Følg plantene dine barnehage etiketten instruksjonene for gjødsling og vanning i vekstsesongen.

Tips og advarsler

  • Forsegle din kobber skulpturer hvis du vil være lyse. Kobber oxidizes og blir en myk grønn over tid.
  • Hvis du reiser hjemmefra ofte trenger du planter tøff nok til å ikke lider av mangel på vann og gjødsel. Bruk sedums, sukkulenter og woody lav vekst urter som snikende timian som krever lite omsorg.
  • Kobber hager kan også være vann hager. Frosker, hegre, kobber waterlilies og cattails med siv gjøre et stort inntrykk og krever lite omsorg.
  • Bruke bog planter med kobber hagen vil kreve drypp vanning og en tidtaker for konsekvent vanning.
  • Planlegge fremover ved å gi en plante stå med hjul for å flytte tung beholder hager.
  • Bringe beholder hage på skjermede verandaer eller bur dem i områder med minusgrader. Avløp dammer eller myrer og overvintrer noen planter i å hindre dieback.