Hvordan lage en klut hengekøye

June 25

Hvordan lage en klut hengekøye

Klut hengekøyer er nesten det samme som deres vevd fettere, men er utformet for å bli lagt diagonalt, snarere enn lengden. De har også bonus av å være tettsittende om vinteren, så krøllet opp med en dyne og en god bok i de kjøligere månedene, eller slapper av i en badedrakt med en avkjølt drink i sommermånedene, kan du bruke klut hengekøye hele året. Gjør din egen klut hengekøye er enkelt, og de gjør velkommen håndlagde gaver også.

Instruksjoner

•Falsing en 1/4-tommers dobbel søm på alle kanter av en 2-av-3 1/2 tunet lengden av klut, slik at alle rå kanter er innkapslet. Sy på en rett maske maskin.

•Falsing 2-tommers loop eller tunnel langs begge kort kantene av stykke tøy og sy ned rett maske på symaskiner. Gå over søm tre ganger å sikre løkken er sterk.

•Skjære en 50-fots lengde på 3/8-tommers ikke strekke tau i to med en saks. Passere hver resulterende 25-fots lengde gjennom en av looper i endene av klut hengekøye.

Finne et par eller solid trær (eller alternativt to solid innlegg) som er rundt 12 fot fra hverandre.

•Drill 1/16-tommers pilot hull 5 fot opp på hver bagasjerommet. Skru en eye bolt i hver av pilot hullene.

•Koble enkelt koble til hver av øye bolter (S-kroker kan erstatning). Tråd slutten av hver tau gjennom kroken. har din hjelper trekke én side av tau mens du trekker på den andre til hengekøye er i ønsket høyde. Tie tauet for sikkert å kroker.