Hvordan lage en kaktus Terrarium

December 7

Hvordan lage en kaktus Terrarium. Voksende planter i et terrarium kan være en svært tilfredsstillende hobby. Den lar deg fortsette hagearbeid innendørs, lenge etter sommeren voksende sesongen. Selv om terrariums opprettes vanligvis for å opprettholde høy luftfuktighet for houseplants som bor i fuktige miljøer, kan bruker en beholder med en åpen topp du opprette et terrarium for kaktus.

Instruksjoner

•Velg din beholder. Du må bruke en beholder med brede, åpne toppen for å gjøre et terrarium egnet for kaktus. En tom emballasje akvariet er en ideell beholder for din første kaktus terrarium.

•Rengjør beholderen grundig. Vask din beholder med en blanding av en del blekemiddel til ti deler vann. Skyll og tørk den grundig for å hindre sopp og alger fra vokser i terrarium og drepe din houseplants.

•Prepare for planting. Line bunnen av din kaktus terrarium med to inches av grus dekket av 1/4 tommers av hagebruk trekull å holde terrarium fra utviklingsland lukt. Det øverste laget skal fire inches spesielle jordsmonn, en blanding av en del sand til to deler potting jord.

•Purchase liten kaktus planter for din terrarium. Noen vurdere er bunny ører kaktus, kråkebolle kaktus, høne og damer, geitost horn kaktus og pygmé kaktus.

•Plant din terrarium. Grave hul hull i jord i din terrarium og overføre ditt kaktus i disse hullene. Bruk hullingløs for å flytte kaktus planter til sitt nye hjem.

•Care for ditt kaktus terrarium. Plassere den i et område med indirekte naturlig lys og vann bare en gang i måneden på de. Som med alle houseplant, test jord for tørrhet før vanning.