Hvordan lage en isolasjon dekke for en attisk dør

September 27

Hvordan lage en isolasjon dekke for en attisk dør

Attic dører ligger i taket og ofte dekke rullegardinlisten trapper, men mindre loftet døren luker er også vanlig. Mens disse dører tillater huseiere tilgang til loftet plassen, kan de også varme og kalde loftet luft å trenge inn i hjemmet. Dette reduserer energieffektiviteten i hjemmet og øker hjem oppvarming og kjøling kostnader. For å avhjelpe problemet, får huseiere en isolert boks som sitter over åpningen på loftet.

Instruksjoner

•Åpne loftet døren og klatre opp på trappen så du kanne lett adgang taket åpningen på loftet side. Hvis døren din loftet har ingen stigen knyttet, Plasser en stigen under hullet for tilgang.

•Measure innsiden bredden og lengden på åpningen av loftet døren å bestemme størrelsen på isolasjon dekselet kreves. Standard rullegardinlisten loftet dører kan bruke en boks som 52 1/2 inches lang, 23 3/4 inches bredt og 9 1/2 inches dyp. Hvis din loftet åpningen er, opprette en boks til målt bredde og lengde med en høyde på 9 1/2 inches.

•Lay et stykke stivt skum bord på en skrivepult og bruke et målebånd og en blyant til å tegne fem bokser på den representerer hvert panel i boksen dekselet. Gjøre en og B 53 1/2 inches lang og 9 inches bredt. At C og D 24 3/4 inches lang og 9 inches bredt. Gjøre boksen E 53 1/2 inches lang og 24 3/4 inches bredt.

•Skjære ut hver boks fra stivt skum isolasjon med skarpe verktøyet kniv, spore rundt hver blyant linje inntil boksene løsner.

•Lay boksen E flatt på bordet og bruke en 1/4-tommers tykke perle av bygging lim rundt hele omkretsen. Plasser for A på en langsiden og holde det på plass for ca 60 sekunder. Gjenta prosessen for å knytte B-boksen på samme side.

•Sett boksene C og D til hver ende av boksen E slik at en kube former. Bruke små strimler av maskeringstape rundt hjørnene, overlappende panelene for å holde dem på plass mens limet tørker.

•Start boksen med den åpne siden vender nedover, når limet tørker helt. Fjerne tapen og sette inn 1 tomme lang taktekking spiker i hjørnene 1/4 tommers fra kantene med en hammer. Neglene bør trenge gjennom to paneler på hvert hjørne.

•Plasser boksen over loftet døren åpning og Lukk døren i taket.

Tips og advarsler

  • Eventuelt kan du klippe et stykke batt isolasjon og lime det inn toppen av kuben for ekstra isolasjon.
  • Det hjelper for å merke hver eske med deres riktig bokstav når du tegner dem så du ikke forveksler dem under bygging.