Hvordan lage en innkjørsel fra Quickrete poser

October 13

Hvordan lage en innkjørsel fra Quickrete poser

Quikrete er en rask-herding konkret anvendelig for mest konkrete programmer, som inneholder de samme fullstendig kurert styrke som de fleste andre konkrete merkevarer. Gjør en innkjørsel med Quikrete følger samme prosess som bruker noen andre betong. Etter å skape grunnlaget hullet og legge et rutenett med armeringsstål på halvveis høyde, du bare bland og hell i Quikrete i stedet. Hovedforskjellen er hastigheten på hvilke Quikrete firmaer og kurer, forlater du mindre tid mellom blanding og etterbehandling materialet enn du ville har med andre konkrete typer. Hvis du arbeider raskt og effektivt, skjønt, bør du kunne legge din oppkjørselen uten noen herding av materialet forstyrre prosessen.

Instruksjoner

•Measure volumet av oppkjørselen grunnlaget med et målebånd, til å bestemme antall Quikrete poser som du trenger å fylle rommet. Kjør båndet langs bredden og ned lengden på oppkjørselen. Multiplisere disse to tallene sammen for å finne areal på plass. Måle dybden av oppkjørselen fra kanten av feltet grunnlaget til bunnen av hullet med målebåndet og deretter multiplisere den dybden av areal resultatet å finne volumet i kubikkfot.

•Divide volumet i kubikkfot oppkjørselen på antall kubikkfot hver pose med blandet Quikrete dekker. Quikrete anbefaler sine Quikrete 5000 konkret blande for oppkjørselen bruk, med dekning av 6 kubikkfot per 80-kilos sekk. En innkjørsel stiftelse 20 fot lang, 10 fot bred og 4 inches i dybden er volumet av oppkjørselen 66 kubikkfot. Dette krever 110 170-200 grams poser av Quikrete for dekning, som hver pose med den anbefalte blandingen har en dekningsgrad for 0,60 kubikkfot.

•Plasser betongen blandes i sement blandebatteri, begrense antall kolli lagt til en 80-pund bag per 1 kubikk fot sementblander kapasitet. Legg 6 pints av vann per kolli lagt til i mikseren, og bland vannet i Quikrete grundig, skaper en glatt pourable betong.

•Dampen stiftelsen base og sider med vann for å unngå leeching av fuktighet fra betong en gang strømmet på plass. Hell Quikrete i foundation hullet over rebar rutenettet i foundation hullet, spre blandingen ned oppkjørselen med en spade til du fyller skjemaet oppkjørselen.

• Kjør en tre screed styret over overflaten av oppkjørselen over toppen av skjemaene nivå overflaten. Flytte massen frem og tilbake med en BT2508RC bevegelse til lavere høy kapasitet. Kjøre en bull flyte over overflaten til nivå det enda utfylling tomrom i overflaten.

•Dra en kanter verktøyet langs kantene på skjemaet mellom skjemaet og betongen til å lage en avrundet kant til stasjonen.

•Skjære ekspansjonsfuger over overflaten på oppkjørselen kjører sin fulle bredde med en sparkel. Gjør hver utvidelse felles 1 tomme dyp, og Plasser en hver 7 fot langs oppkjørselen.

•Tillat oppkjørselen til firmaet. Vente på vannet på Quikrete å evaporate, og deretter bruke uansett finish du ønsker. En enkel avslutning skal dra en sopelime over overflaten i tilfeldige retninger for å lage trekkraft. Du kan også stempel eller fargestoff overflaten hvis ønskelig.

•Vent natten betongen til å stivne litt og deretter spray overflaten med en akryl kur og sealer. Tillate oppkjørselen til gjeldende fem til sju dager før bruk.