Hvordan lage en innkjørsel foran et hus

August 19

Hvordan lage en innkjørsel foran et hus

Bygge en innkjørsel foran et hjem forbedrer utseendet på det generelle landskapet og legger til en solid, funksjonell overflate som kan holde deg i flere tiår. Dette er et utfordrende todelt prosjekt som innebærer å bygge opp en tykk, solid base, og deretter legge fortauet. Installere oppkjørselen pavers over en tørr base av grus og sand er en ren prosess innenfor evner av gjør-det-yourselfers.

Instruksjoner

•Lay tau på bakken å markere kantene av området. For en rett kurs fra fortauskanten til garasjen, bruk målebånd til verdensrommet tauene minst 10 fot fra hverandre for en enkelt bil, og 16-22 fot fra hverandre til å passe to biler. Hvis du vil legge en halvsirkel oppkjørselen, ytterkantene må være 75 fot fra hverandre og bredden på oppkjørselen må være minst 10 til 15 fot for at sjåførene å navigere gjennom oppkjørselen med letthet.

•Dig ut gress og 12 inches av matjord fra land i tauene bruker en spade eller gravemaskin maskin. Merk hver foten av lengde fra slutten av oppkjørselen av huset til slutten på gaten. Begynner på slutten nærmest huset og bruke spade til å grave undergrunnen ned 1/8 tommer dypere med hver merket fot lang. Kjøre en eierandel i bakken ved hver. Kjør strenger fra spill til spill, senke nivået for hver del streng ved 1/8 tommer. Opprettholde skråning ved å holde grøften på samme dybde fra hver streng.

•Gå over skitt med en vibrerende komprimator maskin å stabilisere overflaten.

•Fyll to 4-tommers lag 3/4-tommers samlet i området. Spre dem jevnt med rake og kjøre komprimatoren over hele området mellom hvert lag.

•Passer strimler av metall eller PVC kanter begrensninger mot indre kantlinjene. Hammer 12-tommers spiker toppene gjennom pre-cut spor langs bunnen feste begrensninger til bakken.

•Dekk samlet med en 1-tommers seng av skarpe grus sand. Spre det glatt ved å dra en lang, rett styret over overflaten.

•Still den første delen av pavers begynner i midten av en ende av oppkjørselen. Lå utleggere flush mot kanter begrensninger og tilstøtende utleggere i et planlagte mønster som fiskebein eller kurv veve. Cut slutten utleggere å passe med splitter eller mur så.

•Fyll polymere rydder sand over fullførte overflaten. Legge en gummimatte over oppkjørselen i små deler om gangen og kjøre komprimatoren over matten å pakke sanden i hver felles. Børste av gjenværende sand med en sopelime, og dryss overflaten med en slange så sand stivner.