Hvordan lage en innkjørsel avløp

June 22

Hvordan lage en innkjørsel avløp

En feil installert eller eldre oppkjørselen som har avgjort over tid kan ha eller utvikle et lite sted som krever et avløp. Hvis ikke tappet i vinter, vil iskalde vannet svekkes oppkjørselen, forårsaker sprekker og groper. Entreprenøren omfatter vanligvis installasjon av en innkjørsel avløp under bygging hvis et avløp er nødvendig. Du kan installere en innkjørsel avløp med noen verktøy i om en dag.

Instruksjoner

•Mark stedet for oppkjørselen renne med kritt. Opprette en 2-fots sirkel omriss med kritt til grave ut oppkjørselen.

•Skjære et hull i oppkjørselen innen kritt linjen med en hammer drill utstyrt med litt kaldt meisel.

•Dig en 3-fots-dype grøft med en spade i 90-graders vinkel, fra kanten av oppkjørselen. Mål avstanden fra kanten av oppkjørselen til avløp området. Grave grøften på samme avstand fra kanten som avløpet er fra kanten.

•Stasjon en spiker inn i oppkjørselen i kanten av hullet til avløpet. La nok av spiker stikker å knytte en streng rundt spiker. Kjøre en eierandel i bakken på slutten av grøften på samme side av grøften som spikeren på foruten avløp hullet. Knytte en streng fra spikeren innsatsen.

•Tape en slange til en ½ tommers rør med vanntett tape. Legg målebåndet rundt tilkoblingen flere ganger å forsikre vann ikke vil flykte fra datakanalen som trykket av vannet i røret bygger.

•Sørg røret med strengen ved å måle fra strengen til røret på flere steder.

•Plasser spissen av røret nederst i grøften peker mot avløp hullet i oppkjørselen. Slå på vannet og sakte skyve røret under oppkjørselen mot avløp åpningen. Opprettholde en svak oppadgående karakter så permanent røret vil den skråningen nedover, fra avløpet, for riktig avrenning.

•Continue å holde røret under oppkjørselen som vanntrykket flytter grus og jord utenfor området. Når røret når åpningen i vasken, slå av vannet og fjerne røret. Fjerne streng, spiker og innsats.

•Measure, markere og bruke en baufil til å skjære et stykke av 2 tommers PVC rør 6 inches lenger enn avstanden fra sentrum av avløpet åpning til åpningen i kanten av oppkjørselen.

•Skyv 2 tommers PVC rør inn i tunnelen opprettet av press vannrøret. Plassere en blokk med tre på baksiden enden av røret om nødvendig å trykke den mot avløpet åpning med en hammer. Når slutten av 2 tommers rør når åpning, plassere en 2-tommers PVC albue på slutten av røret.

•Measure leppe avstanden fra innsiden av albuen til toppen av åpningen i avløpet. Cut et stykke 2 tommers PVC rør med en baufil leppe samme lengde fra innsiden av albuen til toppen av åpningen. Skyv delen av røret på albuen.

•Plasser en PVC avløp med 2-tommers tilkobling på stykke PVC rør stikker fra hullet. Mål avstanden fra kanten av avløpet på overflaten av oppkjørselen. Fjern avløpet. Trekke røret ut av albuen. Trim røret ved hjelp av måling fra avløpet kanten til overflaten av oppkjørselen.

•Reposition røret til albuen og presset på røret. Kontroller at samlingen passer riktig og toppen av avløpet er med overflaten av oppkjørselen. Foreta justeringer hvis nødvendig.

•Ta rørene fra hverandre og bruke PVC primer og PVC lim i henhold til instruksjonene på etikettene knytte 2-tommers albuen til tverrør, loddrett røret til 2-tommers albuen og avløpet til den vertikale rør. La i henhold til instruksjonene på etiketten.

•Fyll noen av de utgravde grus og jord i mellomrommet mellom de loddrette PVC-rør og siden av avløp hull åpningen. Tamp på plass med en blokk av tre og en hammer. Fylle rommet gjenstår 2 inches.

•Overflate fylle hullet rundt avløpet med kaldt oppdateringen, dersom avløpet ble installert i en asfalt driveway eller med en liten mengde blandet betong, hvis avløpet ble installert i en konkret innkjørsel. Skyv kaldt oppdateringen eller betong på åpningen med en sparkel. Gni et stykke tre rundt kantene på lappen å blande kaldt oppdateringen eller betong i omkringliggende oppkjørselen overflaten.

•Tie oppkjørselen renne i et eksisterende fransk eller perimeter avløp, en kloakk eller et område som er lavere enn oppkjørselen. Hvis det ikke er mulig, sted landskapsarbeid stoff lengden på grøften, fylle med 2 inches av grus, og legge en 2 til 4 tommers adapter til en lengde av 4-tommers perforert rør som er lengden på grøften. Dekk perforert røret med 2 inches av grus. Pakk den gjenværende landskapsarbeid stoffet rundt grus. Etterfylle jord eller torv opprinnelig fjernet fra grøften.