Hvordan lage en imitasjon murvegg med stukk

May 29

Hvordan lage en imitasjon murvegg med stukk

Stukk er en type gips materiale som kan brukes til vegger som et belegg over gips eller opprette en struktur eller lagvis effekt. Hvis du har tålmodighet og noen vegg teksturering ferdigheter, kan du bruke stukk materialet gjøre imitasjon murstein. En kombinasjon av naturlige tekstur av murstein og legge faux mørtel linjene vil gjøre veggen ser ekte ut.

Instruksjoner

•Mix en del mur sement, en del Portland sement og åtte deler sand i en trillebår opprette av stukk. Kombinere disse ingrediensene med nok vann til å få det tykke og kremet, men ikke for rennende.

•Legg røde stukk fargestoff til blandingen. Legg så mye fargestoff som du må få fargen du vil bruke for imitasjon murstein. Innlegge litt om gangen, blande det gjennom, og undersøke fargen før legge mer.

•Slather ca 3/8 tommer av stukk på veggen overflaten med en murskje. Som du spre stukk, tekstur overflaten ved å lage små rygger og kaster. Studere en ekte murstein overflate få teksturen rett.

•Vent stukk tørke litt. Du kan enkelt lage et innrykk med sparkel.

•Skyv kanten på en flat murskje i overflaten av stukk og flytte det forsiktig opp og ned for å opprette faux murstein mørtel linjer. Rykke inn minst et par centimeter. Bruk en målestokk for å hjelpe første radene av murstein på veggen vannrett tilgang. Opprette en forskjøvet murstein mønster med loddrette linjer ved hjelp av samme teknikk.

Tips og advarsler

  • Søke stukk i moderate temperaturer. Den beste temperaturen er mellom 50 og 60 grader Fahrenheit.