Hvordan lage en Hypertufa beholder på toppen av en trestubbe

November 5

En hypertufa beholder er en kunstig stein beholder laget av ulike former for samlet. Opprinnelige tufa rock var et lett vulkansk materiale. I dag, lagt en blanding av knust skjell, torv moss, perlitt eller vermikulitt til konkret form lett materialet kalles hypertufa. En trestubbe fungerer som et solid grunnlag for slik en beholder gjør en unik planter for verftet. Opprette din egen design og nyte enkelheten av materialet.

Instruksjoner

•Mound en haug med fuktig sand på en worktable. Jevne det ut til å være større enn diameteren på stump men kommer opp til bredden på stump. Dette vil være en form for din beholder. Dekk sanden med et lag av polyetylen filmen.

•Mix opp like deler av Portland betong, sand, torv moss og vermikulitt i en trillebår. Dette vil være en støvete blanding, blanding så sakte.

•Legg vann i en langsom strøm fra en hageslange, arbeid blandingen med en hage hakke. Arbeide ingrediensene sammen før de danner en tykk, men fuktig blanding som holder formen.

•Dekk haugen av sand med sement blandingen. Bruk gummihansker og klappe hypertufa på plass. Flate toppen med et bord for å gjøre en straight base for beholderen når du snu den over.

•Dry hypertufa i 24 timer før løfte den av sand haug. Slå beholderen opp rett og sett til side tørke en uke før du bruker på trestubben.

•Drill noen hull i base for drenering og fyll med potting jord for planting blomster. Bruk et par hull for å skru hypertufa planter i trestubbe å holde det velter under tordenvær.