Hvordan lage en hylle titt antikk med slitte maling

July 23

Hvordan lage en hylle titt antikk med slitte maling

Antikviteter har modnet, attraktivt utseende du ønsker, men de har ikke alltid den strukturelle integriteten til moderne møbler. Litt kreativ maleri og etterbehandling, men du kan foreta et strukturelt lyd møbel nye ligne en antikk. Lys maling viser slitasje alder raskere enn mørkere biter av møbler, så holde seg til lysere farger når du prøver å oppnå din antikke ferdig.

Instruksjoner

•Sand hele sokkelen fjerne scuffs for å lage den egnet for maling. Start med 60-korns slipepapir og flytte opp til 120-korn. Fjerne restene sagmugg tack klut (klebrig klut).

•Apply en krem eller hvit oljebasert primer tre og la dem tørke. Påfør et andre lag hvis du ikke dekker overflaten av veden grundig. Tillate andre strøk tørke.

•Fargeringer silkematt maling på stykke møbler. Malingsstrøkene opprette alderen utseendet du ønsker, så ikke bekymre gjør pelsen heltrukket. At malingen tørke ordentlig.

•Sett 3 kopper glasur i en bøtte og 1 kopp sjokolade-fargede maling. Bland de to sammen med en maling pinne til glasur har lys brune fargetoner.

•DIP en ren, lofri klut i glasur blandingen og tørk over kunstverk stykket. Tørke det på i striper som knapt overlapper hverandre for å opprette en alderen ser. Brune i glasur skaper en filtrert effekt i underliggende maling, som vanligvis oppstår over tid.

•Spray møbler med polyurethane lakk å beskytte mål under. Tillate polyuretan tørke ordentlig før du flytter brikken.