Hvordan lage en hjemmelaget spille verksted for 8 til 10-åringer

August 29

Barn er alltid på utkikk etter måter å underholde seg selv når de er hjem fra skolen. Hvis du vil barna til å dra nytte av en vakker dag og få litt mosjon, installere en stykket tunet på plenen for å oppmuntre dem til å leke ute. Med riktig utstyr, vil du ikke lenger trenger å bestikke barna i slå av TVEN og kjører rundt utendørs.

Instruksjoner

•Finn en høy, solid tre i hagen din med tykk grener.

•Tie ene enden av tykke, sterke tauet til en av grenene i treet ved å klatre opp en stige til deg grenen og opprette en profesjonell knute, som en knute. Grenen bør være minst 10 fot over bakken.

•Test styrken av knuten av dra fast på det før du prøver å henge fra tauet. Når du er sikker på at det er sterk nok, tre store nederst på tauet og kuttet av ekstra slik at den henger rundt 1 foten av bakken. Bruk den som en klatring er eller opprette knop hver 12 inches, hele veien opp, for å gjøre det en mindre-utfordrende klatring. Knuten på bunnen er utgangspunkt for klatring eller små barn å sitte på og swing.

•Sett et annet tau til en annen gren på samme måte som du knyttet første. Binde en stor, hul dekk nederst på tauet slik at dekket henger ca 1 1/2 av bakken. Bruk dette til å klatre på eller svinge. Bruk en gammeldags, gummi dekk med en intern ballong å gjøre det mer behagelig for barna.

•Drill to eller tre hull i bunnen av dekket vann slik at det ikke samle hver gang det regner.

•Still opp et sprinkleranlegg i plenen og knytte den til en slange. Slå på slangen til at barn å kjøre gjennom sprinkleranlegg på en varm dag.

•Purchase en slip 'n lysbilde eller noen lang, glatt, vanntett materiale og legge den på gresset. Våt den med slange eller veggsprinkler og la barna til å ta en løpende start og deretter dykke på buken og skyv over matten.