Hvordan lage en hjemmelaget solenergi varmtvannsberederen

September 28

Med oppvarming og kjøling kostnadene øker hvert år, søker huseiere flere måter å kutte sine elektrisk og gass regninger. Oppvarming av vann er en betydelig del av disse regningene. Med riktig utstyr, kan gir vannbåren gulvvarme del av regningen være slashed dramatisk.

For tusenvis av år oppvarmet mennesker vann med passiv solvarme. Dette kan gjøres av gjennomsnittlig hus med litt arbeid, et par dollar og den riktige materialet.

Instruksjoner

Bygge varmeren

•Prep Varmeapparat vannbeholderen. Sjekk den gamle vannbeholderen varmtvannsberederen for lekkasje, og forsegle eventuelle lekkasjer med silikon caulk. Maling varmeapparatet tanken flatt svart med en spray-maling egnet for høye temperaturer.

•Build en boks for akvariet. Bygge en boks som er stor nok til å holde vannbeholderen. Skruen hengsler på en stykke kryssfiner som kobles til for å fungere som et lokk. Maling på innsiden av lokket reflekterende sølv. Male innsiden av boksen svart.

Skjære hull baksiden boksen for rørene. Plass tanken i boksen. Koble rørene til tanken.

Skru plexiglass på toppen av boksen. Sett lokket på boksen, skru i hengslene.

•Velg en plassering. Plassere hele oppsettet hvor den vil få mest solen hele dagen. Montere et tak hvis mulig, siden solen er vanligvis mottatt best det. Husk hvor du kan holde vekten av en full vanntank. Våpenhuset tak kan spenne og skjule uten ekstra støtte.

•Koble rørene. Bruk innredning knytte topp røret til varmtvannsberederen inne i hjemmet. Fest røret på bunnen av tanken til det kalde vannet som kommer inn i hjemmet. Kaldt vann vil stige til toppen av tanken som det varmes, opprette en utveksling.

Tips og advarsler

  • Isolere boksen for beste varme oppbevaring. Lukk lokket om natten for å holde på varmen. Bruk største akvariet mulig å redusere sjansene for å gå tom for varmt vann når du trenger den.
  • Du må legge til en trykkreduksjonsventil til enhet for å unngå overoppheting og damp forbrenning. Solar oppvarming kan varme vann å koke, så ikke tømme tanken uten at vanntanken avkjøles.