Hvordan lage en hjemmelaget sikkerhetssystem

March 25

Hvordan lage en hjemmelaget sikkerhetssystem

Sikre hjemme mot inntrenging eller invasjonen trenger ikke å koste en formue, og har ikke inkludere en månedlig avgift. Innbruddstyver mål vanligvis på grunn av mangel på utvendig belysning, enkel tilgang og tilgjengelig dekning fra landskapsarbeid. Du kan gjøre hjemme mindre attraktiv for kriminelle i en helg med forsyninger tilgjengelig fra din lokale jernvarehandel. Du kan gjøre en hjemmelaget sikkerhetssystem rimelig med en hjemmedatamaskin og et videoopptak system tilgjengelig fra mange Internett-leverandører.

Instruksjoner

Installere opptakskortet

•Shut ned datamaskinen og koble fra alle kontakter og kabler. Legg datamaskinen på en flat arbeidsflate og fjerne plass fra siden. Finn et tomt PCI-spor på hovedkortet. Installere den videoopptakskortet i kortsporet på tom og installere det på plass. Koble og hvile computeren. Sett den inkluderte driveren og disketten i til CD-ROM-stasjonen og følg instruksjonene.

•Locate av eksterne videokameraene steder hvor de ikke er lett sett, men har en klar utsikt Vinduer og dører. Sett kamera på bokhyller eller i innendørs planter å holde dem skjult. Skjule kabler bak møbler eller tepper. Kopl phonopluggen kameraer til videoopptakskortet.

•Åpne sikkerhetsprogrammer som fulgte med opptakskortet. Bla gjennom innstillingene for bevegelsespåvisning. Angi motion detection følsomhet kameraets omgivelser og justere etter behov å eliminere noen falske positiver. Justere motion detection rammen å fokusere på bare områder som ikke bør vanligvis får bevegelse.

•Bla gjennom innstillingene for Alarmhandlinger. Angi handlingen for bevegelsespåvisning lydalarm gjennom datamaskinens høyttalere eller varsle noen bruker en e-postkonto. Koble en alarmen bjelle eller horn til utdata-kontaktene fra opptakskortet for ny alarm evner. Kontroller alle innstillingene for hvert kamera koblet til kortet.

•Still innspillingsalternativer video registrere av miljøet der alle alarm utløsere og motion detection varsler utløses. Angi systemets posten oppbevaring avhengig av tilgjengelig plass på datamaskinens harddisk. Gjennom den innspilte videoen når det har vært et varsel å sikre hjemmet ditt er trygt.

Tips og advarsler

  • Installere så mange kameraer som du trenger å dekke huset også.
  • Hvis du ikke har en datamaskin, kan du også kjøpe og installere systemer som leveres med en frittstående opptaker.
  • Erstatt utvendig lys med forslag-sensing flomlys å sikre enhver aktivitet er fanget på kamera og avskrekke kriminell aktivitet.
  • Trim hekker og busker å sikre et klart syn på døren og vinduet tilnærminger.
  • Alle systemer som er lett flekkete løper risikoen for å bli ufør eller ødelagt av en innbruddstyv.
  • Eksterne alarmer knyttet til skjermkortet inngangene må en solenoid eller noen andre utløseren skal fungere. Få en ny mening hvis du er usikker på hvordan du konfigurerer en bjelle eller horn.