Hvordan lage en hjemmelaget plenen Tonic

July 19

Hvordan lage en hjemmelaget plenen Tonic

Frodige grønne plener er på toppen av hver hus hagearbeid liste. Vedlikehold involvert og den monetære utlegget i gjødsel, plantevernmidler og plantevernmidler er ganske prohibitive. I tillegg er mange produkter laget for hagestell giftig eller skadelige. Utsiktene til barna spille på en plen full av kjemikalier er skummelt. Det er lett plenen tonics du kan gjøre med husholdningsartikler som vil gjøre den samme jobben for mindre penger og mindre bekymring.

Instruksjoner

•Plasser alle flytende ingrediensene i 10 gallon sprøyta og rist lett. Sprøyta kan ikke fullt så det dilutes når du hekte den opp slangen og vann.

•Skru sprøyta slange slutten og slå på vannet. Sprøyta vises nå full som den blander med solution skape perfekte styrke tonic for plenen.

•Spray plenen jevnt og grundig, mette det godt. La det tørke. Ammoniakk vil grønn plen, flytende såpe er en wetting agent la løsningen til røttene og munnvann drepe bugs.

•Gjenta prosessen hver tredje uke i varmt vær. Avslutte når regnet kommer som løsningen vil utvanne for mye for å ha noen nytte.