Hvordan lage en hjemmelaget lite drivhus

October 10

Hvordan lage en hjemmelaget lite drivhus

Et lite drivhus i hagen din er en fin tillegg til hagen din. Den lar deg starte seedlings tidlig på våren og vokse frukt og grønnsaker sent i høst og selv om vinteren. Det kan brukes som en potting skur og workshop for små prosjekter som går med å holde en hage. Denne enkle Quonset hytte-stil bruker billig materialer, er lett å reparere og tilbyr en varm hjem for plantene dine i kjølig vær.

Instruksjoner

Montering PVC drivhuset

•Stasjon 8 rebar innsatsen i bakken 3 fot fra hverandre og en rekke 8 rebar stakes 3 fot fra hverandre parallelt med hverandre. 2 rader skal 10 fot fra hverandre. Innsatsen bør være i en rett linje og så nesten loddrett som du kan gjøre dem.

•Slip åpen ende av hver 10-fots lengde på 3/4-tommers PVC rør ned over rebar stakes så det er 8 rør på en side.

•Start i enden av drivhuset med en 3-veis crossover felles. Presse en 1/2-tommers PVC rør gjennom treveis crossover felles å styrke felles. Bøy PVC rør ned mot hverandre, med hjelp fra hjelperen. Rengjør og fest endene av røret, presse dem over halv tomme forsterkende røret og inn i to motsatte åpningene på crossover med vinkelrett enden som peker mot innsiden av drivhuset. Don & rsquo; t lim leddene hvis du vil ta drivhuset fra hverandre og flytte den rundt. Trykk leddene sikkert sammen med en gummihammer.

•Gå til de neste to rør. Sett inn den forsterkende 1/2 tommers rør gjennom en 4-veis crossover felles. Deretter bøye det neste paret av 10-fots rør over, sett dem over forsterkende røret og fest dem i 4-veis crossover ledd. Fortsett ned raden, feste par rørene på ryggen, før du får den siste par. Koble enden av det siste paret så den åpne enden av 3-veis crossover felles poeng tilbake mot innsiden av drivhuset.

•Start i den ene enden av bøylene og begynne liming delene 34-tommers 3/4-tommers PVC rør mellom crossover leddene å danne en åsen linje. Bruk klubbe trykke delene sammen.

•Slit 8-tommers lengde 1-tommers svarte poly røret å "klipp" å holde plast sheeting til plast ramme. Legge 22 foten av 25 fot stykke plast over bøylene. Lirke svart poly rør klippene fra hverandre på slit og presse dem over plast og støtte rørene.

•Sandwich hver ende av plast ark på bakken mellom to 2-av-4s som vil hvile på bakken. Skru den 2-av-4s sammen for å holde nede endene av plast sheeting på sidene av bøylene.

•Sett to 10 foten av 12 1/2 fot ark av plast til de åpne endene av utslipp med mer av det 8-tommen-lang svart poly klipp du gjorde. Klippe en rift i plast for å gjøre en dør. La masse slakk på midten av arket slik at endene av sprekken overlapper hverandre for å gjøre en dør.

•Opprette vokse bokser og seeding skuffer inne i drivhuset og kjøre en vannslange ut til drivhuset så du kan vann planter.

Tips og advarsler

  • Hvis strukturen er vaklende, legge par 1-av-4s på hver side av veggene om halvveis opp. Sett 1-av-4s på hver side av plast og rør og skru to styrene sammen mellom drivhusets PVC ribbeina.
  • Mens du & rsquo; re installere PVC-rør, kan du også kjøre noen rør underjordiske fra nærmeste vannrøret så du har en kran i drivhuset.
  • En enkel herr avkjøles drivhuset i varmt vær kan gjøres med PVC pipe boret med svært små hull og knyttet til vannlinjen gjennom en ventil. Bare snu på ventilen og tåke plantene dine samtidig.
  • Mens du don & rsquo; t trenger et grunnlag for denne drivhus, kan det være nyttig å sette noen ert grus ned på gulvet for å holde gulvet blir gjørmete.
  • Åpne endene av drivhuset i varmt vær å sikre tilstrekkelig luftsirkulasjon.