Hvordan lage en hjemmelaget Hydroponic System for paprika

April 24

Hvordan lage en hjemmelaget Hydroponic System for paprika

Hvis du ønsker å vokse paprika, men ikke har mye rom, eller du bare ønsker å kunne kontrollere voksende miljøet, er hydroponics for deg. Ifølge Brian Murphy, hydroponic bonde intervjuet "Moder Jord News," vokser hydroponic grønnsaker også så mye som 25 prosent raskere enn de dyrket i jord fordi de ikke har til å bruke mye energi søker næringsstoffer. Dette betyr at du kan få din paprika raskere enn hvis du plantet dem i en vanlig hage. Du kan konfigurere en lett-å-gjøre dypt vann kultur-systemet på en enkelt dag og begynner å vokse paprika umiddelbart.

Instruksjoner

•Arrange netto Potter - som er lett tilgjengelig fra hydroponics forsyning butikker - på bin lokket. La minst 3 inches mellom dem til paprika å vokse. Holde dem 2 inches fra kantene på lokket. Tegn rundt hver pott merke hvor dataene skal stå.

•Skjære et hull med nøkkelhullet så på hvert merket sted. Kontroller at netto pottene passe inn i hullene, men kan ikke overføres. Felger øverst støtte dem.

•Drill 1/4-tommers hull for luft linjen øverst på en ende av hyllen. Feed at gjennom hullet slik at det er nok på innsiden av hyllen til lett nå bunnen.

•Sett luften stein ene enden på at og koble den andre enden av linjen på pumpen. Dette vil legge oksygen til væske, som er nødvendig for røttene av pepper planter.

•Legg hydroponic næringsstoff løsning til bin. Denne løsningen inneholder alt paprika trenger å støtte dem som de vokser. Fylle bin til i en tomme av toppen. Plass lokket på hyllen.

•Fyll hver netto potter med leire pellets, ofte tilgjengelig fra hydroponic leverandører. Plasser en enkelt pepper anlegget i hver pott og nøye dekke røttene med pellets. Angi en pott i hvert hull i bin lokket, gjør at potten sitter ned i væsken. Koble luftpumpe å fullføre oppsettet av hydroponic pepper voksende systemet.

Tips og advarsler

  • Opprette en enkel, rimelig hydroponic næringsstoffer løsning raskt og enkelt ved å blande 4 tsp. tørr, vannløselige gjødsel og 2 tsp. av Epsom salter med 2 gallon vann.
  • Plass luftpumpe der det kan ikke bli våt å unngå muligheten for støt eller brann.
  • Kontroller nivået av næringsstoffer i hyllen ikke får for lavt. Hvis røttene av paprika ikke kan nå væsken, vil planter dø. Kontroller hver dag og legge til rent vann for å opprettholde. Erstatt fullstendig hydroponic løsningen annenhver uke for å opprettholde den nødvendige balansen av næringsstoffer.