Hvordan lage en hjem sikkerhet Plan

September 9

Hvordan lage en hjem sikkerhet Plan

Du må aldri bruke et hjem sikkerhet plan, men det er ingen unnskyldning for ikke å ha en i stedet. Hver familie bør være forberedt på brann, farlige nivåer av karbonmonoksid og vær katastrofer. Jo mer forberedt familien er, jo mer sannsynlig du vil alle være trygg. Inkluder barn i planlegging, slik at de vet hva, og hva ikke - for å gjøre i tilfelle en nødsituasjon når du ikke kan nå dem.

Instruksjoner

•Test ditt hjem røyk og karbonmonoksid detektorer månedlig. Hvis du ikke har begge disse typer enheter i hjemmet, kan du kjøpe kombinasjon CO og røyk detektorer, som bør plasseres i eller like utenfor hvert soverom og hver levende plass, med ikke mindre enn en i hver etasje for et lite to-etasjes hus.

•Equip hjemme med minst én brannslukkingsapparater, og Lær hvordan du bruker den riktig. Tar kurs i førstehjelp og HLR gjennom en lokal helse eller hjelp organisasjon.

•Plan minst to rømningsveier fra hvert soverom. Har øvelse øvelser der familien følger den viktigste ruten av soverommene utendørs eller en kjeller eller andre tryggere område for en tornado drill. Den sekundære rømningsvei vil trolig være et vindu; be din familie ikke å hoppe, men å slå på lyset, hvis mulig, åpnes og for hjelp. Du kan også installere beredskap stiger på hvert soveromsvindu og vise hvert familiemedlem innøvd.

•Kontroller en plan i tilfelle en nødssituasjon, inkludert etablering av et trygt sted for å gå eller møte, en måte å transport pets og mat, og en nødtelefon som bor utenfor byen som alle familiemedlemmer kan ringe hvis du er atskilt og utilgjengelig.

•Sett sammen en katastrofe kit som inneholder flaske vann, ikke-bedervelige klar-å-spise mat, en Boksåpner, lommelykter, regntøy, tepper, en ikke-trådløs telefon, baby kluter, batterier, batteri-opererte radio, verktøy og noen spesielle elementer som trengs for spesielle helsemessige forhold, barn og kjæledyr.

•Hold dokumenter som gjerning eller lease papirarbeid hjem, forsikring, trygdekort og andre viktige papirer i en vanntett, brannsikre.

Tips og advarsler

  • Hvis du leie hjemme og ikke har tilstrekkelig røyk eller CO detektorer, kan du kontakte husleien. Om sikkerhetsbestemmelser for leide boliger varierer fra by til by, er ditt hus eller leilighet nødvendig å møte de lokale sikkerhetsstandardene.