Hvordan lage en helt naturlig Carpet Cleaner

December 16

Når du har en spotfarge eller Pletten at må fjernes umiddelbart, er en god tepperengjøringsmaskin nødvendig å ha på hånden. De fleste vaskemidler, teppe rengjøringsmidler spesielt, kan være laget av produkter funnet i hjemmet. Det er en god måte å spare penger, å holde skadelige kjemikalier ut av hjemmet og vet hva alle ingrediensene er i støvsugeren du laget fra grunnen.

Instruksjoner

•Blot spill på teppet, hvis fremdeles våt, med en fille å suge av så mye som mulig. Når du kan suge opp væsken fra teppet, kan du vaske det uten en flekk enda forekommende.

•Rengjør frisk flekker med en klut fuktet i club soda. DAB stedet på teppet før det er veldig våt. Club soda carbonation bringer flekken væske til overflaten og forhindrer innstillingen i din gulvteppet.

•Fjern satt flekker med en blanding av eddik og natron. Kombinere eddik og natron i en bolle å lage en lime. Glatte Lim over teppet, og gni den inn i et teppe med en tannbørste. Bust vil tvinge blandingen i hver teppe fiber, bidrar til å løfte og fjerne flekken.

•Vacuum når tørr. Du må gjenta dette trinnet en gang hvis flekken ikke fullt løftes første gang.

Tips og advarsler

  • Natron vil også fjerne lukt fra teppet. Dryss, la sett over natten deretter vakuum.