Hvordan lage en håndledd-Corsage med nelliker

March 2

En håndledd-corsage er et elegant alternativ til blomster som må være låst til en kvinnes klær. Lavt kutt eller stroppeløs kjole stiler kan gjøre det vanskelig å sikre en tradisjonell corsage og floral pinner kan skade delikat stoffer. Videre, hvis anledningen krever dans, brukeren har å tilbringe sin kveld bekymre corsage blir knust. Enten du trenger blomster for en prom, et bryllup eller en spesiell anledning som Morsdag, gjør en håndledd-corsage kan du legge din personlige touch og kan gjøre hendelsen morsommere for personen som mottar blomster.

Instruksjoner

•Mix en pakke av floral konserveringsmiddel med en quart lunkent vann i en ren bøtte.

•Hold stammen i hver carnation du vil bruke under vann i bøtte og kutt hver stamme ca 1 1/2 inches fra bunnen av blomsten. Du kan pakke flere stammer sammen for en stor uttalelse eller bruke bare en blomst for å gjøre en enkel, men elegant, corsage. Fjern alle løvverk som finnes på stammer. Tillate de kutt nelliker å flyte i behandlet vann for 3 til 24 timer.

•Skjære et stykke båndet ca 18 inches lang. Båndet skal være lang nok til å vikle rundt brukerens håndleddet og Dingle 3 til 4 inches på hver side. Finn midtpunktet i båndet og skjær en liten sprekk i det, akkurat bred nok til å skyve stilkene gjennom.

•Sett nelliker i hullet. Vind grønne blomster tape rundt alle stammer. Bruke nok tape for å gjøre stilk bunt for tykk til å skyve tilbake gjennom spalten i båndet.

•Apply en skvett av floral festeanordning til å feste stilkene på båndet. At limet tørke, og knytte corsage rundt brukerens håndleddet. Trim de løse endene av båndet hvis nødvendig, og klippet ender på en vinkel for en finishen.