Hvordan lage en hage Side Gate

December 29

Hvordan lage en hage Side Gate

Kle opp pickets eller annet gjerdemateriale som kan gjøres med siden hage gate. Bygget av tre og malt til gjerdet, legger en hage gate funksjonalitet og sjarm til enhver stil gjerdet. For erfarne snekker er dette prosjektet et blunk. De med minimal snekker ferdigheter kan du ta kontakt med noen som har håndtert et lignende prosjekt før du begynner.

Instruksjoner

•Plasser en 2-ganger-4 tommers styret over din arbeidsflate. Mål og klipp et 36-tommers stykke trelast. Dette vil være en cross-komponents for rammen av gjerdet. Kuttet oppreist for rammen av 2-ganger-4 tommers tømmer som måler 45 inches lang. Bruk disse to cut styrene, som guider, for å klippe en oppreist kortet og kryss-brikke.

•Plasser to oppreist boards foran deg på arbeidsflaten. Definere dem på en av sine 2-tommers sider. Ordne både søyler så de sitter parallelle og 36 inches hverandre. Sett kryss-brikkene over endene av søyler. Fire styrene bør danne et rektangel. Pilot borehull og skru styrene sammen på hvert hjørne med 3-tommers tre skruer.

•Still en 2-ganger-4 tommers bord diagonalt over rektangelet dannet i trinn 2. Lage et merke med en fett blyant på hver ende av diagonale hvor den møter hjørnene av rektanglet. Tegne linjer fra merkene på en vinkel viser hvor å kutte styret slik at det passer i rektanglet. Fjern diagonal styret fra rektanglet og skjær langs den merkede linjene. Angi diagonale stykket i rektanglet. Pilot borehull skru den diagonale spenne på plass med 3-tommers tre skruer.

•Skjære en lengde på 1-av-2 tommers trelast 36 inches lang. Dette vil være en del for porten dekker. Bruk dette stykke trelast, som en guide, for å klippe åtte flere gate dekker stykker. Skjær en tiende stykke 1 av 2 tommers trelast 40 inches lang. Dette vil være en avstand guide.

•Arrange ni gate dekker stykker over forsiden av rektangulære rammen, parallelt med søyler. Skille styrene, forlate en 2-tommers mellomrom mellom hver. Bruk mellomrom styret å sikre at hver plass selv. Spiker hvert bord på rammen. Sett inn en spiker gjennom kryss-overstykket, underdel kors og diagonalt spenne på hver gate dekker bord.

•Paint gate med en utvendig ferdig produkt som samsvarer med eksisterende gjerdet. La produktet tørke før hengende porten og feste maskinvaren.

•Sett en gate hengsel til toppen og bunnen av porten. Pilot borehull først å holde tre deles. Spør assistent å holde porten på plass i gjerdet åpningen. Koble den andre enden av hengslene foran porten. Skru gate låsen på motsatt side av porten og gjerdet åpning. Kontroller at porten svinger skikkelig og justere det etter behov.

Tips og advarsler

  • Justere størrelsen på rammen å gjøre porten større eller mindre.
  • Ha sikkerhet beskyttelse når du tømmer.