Hvordan lage en hage Gate av tre

June 2

Hvordan lage en hage Gate av tre

Hagearbeid kan være en givende opplevelse og hyggelig hobby. Gartnere vil beskytte sin plass og investeringer, spesielt hvis barn eller kjæledyr har tilgang til områdene rundt. Bygge en tre hage gate med en gjerde kan løse problemet. Porten selv er ikke vanskelig og tar litt tid. Bruk galvanisert negler og behandlet trelast for ekstra beskyttelse mot elementene og årstider.

Instruksjoner

•Dig 2-fot dypt hull som er 1-fot bred. Plass en 2-tommers lag med grus i bunnen av hullet. Angi ett av innleggene vannrett i hullet. Hold innlegget mens fylle hullet med sement til innen 2 inches av overflaten. Nivå innlegget mens sement er fuktig.

•Measure og mark fra innlegget over bakken 36 inches. Dette vil være et sted for det andre innlegget. Bruk installasjonen fra det første innlegget for å installere dette innlegget.

•Tillat sement tørke for 24 timer.

•Lay fem 2-av-6-av-46 tommer boards loddrett på en flat overflate. Gjøre endene flush. Lå en 2-by-4-by-30-inch styret over fem styrene. Gjøre endene av mindre styret flush med sidene på andre fora. Flytte styret til toppen av andre, forlate en 2-tommers godtgjørelse på toppen. Hamre en spiker gjennom 30-tommers styret i hver av underliggende styrene.

•Gjenta prosessen med andre 30-tommers styret at bunnen av styrene. La en 2-tommers godtgjørelse nederst fra korset brettet. Du bør ha to kort styrene spikret over toppen og bunnen av gruppen fem boards.

•Plasser resterende 30-tommers styret over gate ansiktet slik at hver ende berører motsatt ende på tvers styrene danner en "Z" mønster. Denne tredje styret vil overlappe styrene nedenfor. Mark linjer på tredje bord der de krysser med de to lavere bordene. Dette blir skjæretråden for neste trinn.

•Saw retning kutte av hjørnene på tredje bord. Plass styret tilbake på plass til "Z". Gjøre en tettsittende passform ved barbering av eventuelle overskytende eller ujevn kutt med sandpapir. Hamre en spiker gjennom tredje styret i hver av underliggende styrene knytte tredje styret.

•Plasser slagg blokken i midten mellom to innlegg. Angi blokken loddrett med hullene overfor sidelengs. Angi porten på blokken mellom stolpene. Linje porten flush med ett av innleggene. Markere posisjonen til topp- og crossbeams på porten på innlegget. Holde porten fast på plass mens merking stillingene; Dette er stedene for hengslene.

•Posisjoner innlegg av hengslene med innlegget merkingen. Bore skruene i hengslene hullene knytte første halvdel av hengslene til innleggene. Angi porten på plass mellom stolpene. Linje opp crossbeams med hengslet innlegg. Holde porten på plass. Bore gjennom vingene av hengslene i crossbeams. Plass et nivå på porten å avgjøre om det er rett. Tilbakestille porten hvis nødvendig.

•Sett låsen bolt til den øvre bjelken på den motsatte enden av hengselet. Line opp klemmen for låsen på innlegget. Bore gjennom hullene i klemmen inn i innlegget.